Spar 13% på DOF BirdLife Mallard Teleskop Sæt – Få Mere for Mindre

DOF BirdLife Mallard 16-48x60mm teleskop
En tro følgesvend for alle
Til trods for en yderst beskeden pris og lethed, er DOF BirdLife Mallard et teleskop vi forventer du bliver glad for mange år. Der er altid plads til opgraderinger, men dette er vitterligt noget af det mest prisstærke begynderteleskop.

Lille størrelse, stor forstørrelse
Trods den yderst beskedne størrelse, får du masser af lysstyrke selv ved den største forstørrelse. Det betyder du trinløst kan forstørre fra brede 16x forstørrelse og helt op til 48x forstørrelse. Her kan du virkelig studere dine omgivelser fra stor afstand.

Til brug overalt
DOF BirdLife Mallard eller gråanden som den hedder på dansk, er utrolig nem let at bruge og medbringe. Beregnet til nybegynderen, sommerhus ejeren eller lignende der ønsker masser af forstørrelse til en yderst fornuftig pris. Trods dette er der bl.a. tænkt på handskebrugere, der også har let ved at fokusere på det brede fokushjul. Det samme gør sig gældende på zoomokularet.
Takket være den nitrogenfyldte krop og okular er “Gråanden” vandtæt. Slut med at bekymre sig om vandsprøjt eller regnvejr.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er sikre på, at du bliver så tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 2 års garanti. Hos os får du 5 års garanti og 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Specifikationer
Forstørrelse: 16-48x
Synsfelt ved 1000m: 42 – 19m
Objektivdiameter: 60mm
Vægt: 740g
Vandtæt: Ja
Mål: 310mm

Velbon Videomate 638
Perfekt til fugleobservationer. Kan anvendes under alle optageforhold i horisontal tilstand. Glat panorering og tilt-funktion når stopskruerne er ulåst. Når positionen er indstillet, skal man blot slippe håndtaget og låse stopskruerne med en let berøring.

Specifikationer
Vægt: 1980g
Maksimal højde: 1710mm
Sammenklappet længde: 670mm
Maksimal benhøjde: 1385mm

DOF BirdLife komplet rensesæt
Lad ikke optikken i stikken
Uanset hvor du færdes, eller hvor godt dit optiske udstyr er lavet, er støv, smuds og lignende umuligt at undgå. Til gengæld er det nemt at gøre noget ved.

Med DOF BirdLife komplet rensesættet, får du alle de redskaber du skal bruge i felten til at rense dit udstyr.
Det betyder bl.a. en kraftig men kompakt blæsebælg, til at puste det værste skidt, sand og snavs væk. En læbepomade let finhårsbørste, til at tage de mere genstridige elementer, en lækker mikrofiberklud samt våd og tør renseservietter.

DOF BirdLife komplet rensesættet leveres i en lille og elegant hardcase med det helt rette logo.

Teleskoper Varenummer: 105115

2.249,00 kr.

DOF BirdLife Mallard 16-48x60mm teleskop + Velbon Videomate 638 stativ + DOF BirdLife rensesæt

2.249,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK