Spar 17% på DOF BirdLife White-Tailed Eagle Teleskopsæt: High-End Optik og Kulfiberstativ i Ét

Spar 17% eller 3198 kr ved at købe dette komplette sæt.

Sættet der kombinerer det bedste fra to verdener. High-end teleskopsæt med letvægts kulfiberstativ.

DOF BirdLife White-Tailed Eagle 25-50×82:
Oplevelsen af naturen skal være autentisk og uden unødvendige forhindringer. Derfor prioriterer vi at levere noget af markedets bedste optik. Når du er inde eller ude og observere, skal et teleskop indgå som en naturlig forlængelse af dine øjne. Det betyder, at oplevelsen med denne “havørn” ikke alene er banebrydende indenfor prisklassen, men der leveres en hidtil uhørt ydelse på andet end de klassiske highend modeller. Listen af tekniske egenskaber på dette nyskabende, lysstærke 82mm teleskop er nærmest overvældende.

Syn som en havørn
ELD-glasset giver, udover en imponerende opløsning der kan måle sig med de bedste, en yderst høj farveægthed. Her er virkelig kræset for både deltaljegraden og ikke mindst den sande naturoplevelse, ligesom øjet opfanger det. Indekstilpasset APO glas sikrer styrede farver i hele billedfladen. Det betyder, at farvefejl er holdt på et absolut minimum, som man også genkender på andre high-end teleskoper. Asfærisk glas er med til at sikre White-tailed Eagle et enormt synsfelt op til 50%!! Større end konkurrenterne

Stor lysstyrke
Med en objektivdiameter på hele 82mm er du sikret masser af lys uanset årstid. Selv på mørke vinterdage kan du trygt og sikkert skrue forstørrelsen op på 50x og stadig nyde fjerdetaljer, som man har svært ved at opdage i konkurrerende produkter.

Zoom-konstruktion med mest mulig alsidighed
Det nye 25-50x zoom okular tilbyder et enormt synsfelt over hele zoomområdet. Væk er forgangne tiders snævre vinkler og ringe optik:
Dette zoom okular er med til at give “hav- ørnen” det skarpe ørneblik, som man kan forvente af optik fra DOF BirdLife Optics.

Kvik og vaks betjening
Med “Helical Focus”, som man blandt andet kender af type i gearkasser, giver det brede og handskevenlige fokushjul en lynhurtig og højpræcis fokusering, så selv fugle i flugt kan følges. Du skal hurtigt og sikkert kunne fokusere fra et emne til et andet uden udfordringer. Dét kan du med Helical fokussystemet.

Konstruktion som ingen anden
Magnesiumskonstruktionen sikrer ikke alene en ultra solid konstruktion, men også noget af det letteste indenfor størrelsen. Hele kontruktionen er naturligvis både vand- og dug-tæt. Det betyder, at et regnvejr ikke er nogen hindring. Som fuglekigger skal man være beredt på alle situationer og vejrtyper, og her ved du med sikkerhed, at hverken vind eller vejr giver udfordringer for dette 82mm teleskop.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er sikre på, at du bliver så tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 2 års garanti. Hos os får du 5 års garanti og 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Til teleskopet medfølger desuden en beskyttelsestaske i neopren, som man kan have på imens man bruger det. På den måde er det bedre beskyttet imod slag og stød.

Specifikationer
Forstørrelse: 25-50x
Synsfelt ved 1000m: 43,6 – 28m
Udgangspupil: 17mm
Vægt: 1990g
Vandtæt: Ja (IPX5)
Mål: 370x152x96mm

DOF BirdLife K3323C + ST6000 kulfiber stativsæt
Klippestabilt kulfiberstativsæt fra DOF BirdLife med fede features, velegnet til alle teleskoper. Inklusiv oliedæmpet 2 vejs hoved i aluminium.

Med en samletvægt på bare 2.6 kg og en arbejdshøjde på 167cm (uden hoved) giver DOF BirdLife K-3323C + ST6000 masser af stabilitet i et meget let ydre. Det tætvævede kulfiber sikrer, udover den lave vægt, imponerende modstandsdygtighed overfor vibrationer. Som en ekstra bonus fryser kulfiber tillige ej heller som f.eks. aluminium.
Benene kan desuden vinkles helt op til 90 grader og gør du kan bruge det i alle mulige mere eller mindre umulige og mulige situationer.

Det oliedæmpede DOF BirdLife ST6000 aluminiumshoved, giver ultrabløde panoringsbevægelser, så du let og roligt kan følge fuglene uanset om de svømmer eller flyver.

Specifikationer uden og med hoved:
Længde sammenslået: 58 cm (70cm)
Maksimal arbejdshøjde: 167 cm (177cm)
Vægt: 1.9 kg (2.6kg)
Maksimal belastning: 10 kg.

DOF BirdLife komplet rensesæt
Lad ikke optikken i stikken
Uanset hvor du færdes, eller hvor godt dit optiske udstyr er lavet, er støv, smuds og lignende umuligt at undgå. Til gengæld er det nemt at gøre noget ved.

Med DOF BirdLife komplet rensesættet, får du alle de redskaber du skal bruge i felten til at rense dit udstyr.
Det betyder bl.a. en kraftig men kompakt blæsebælg, til at puste det værste skidt, sand og snavs væk. En læbepomade let finhårsbørste, til at tage de mere genstridige elementer, en lækker mikrofiberklud samt våd og tør renseservietter.

DOF BirdLife komplet rensesættet leveres i en lille og elegant hardcase med det helt rette logo.

Teleskoper Varenummer: 104631

14.999,00 kr.

DOF BirdLife White-Tailed Eagle 25-50x82mm teleskop + DOF Birdlife K3323C stativ + DOF BL rensesæt

14.999,00 kr.

Forventet leveringstid: 30-90 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK