Hvad gør vi, konfronteret med menneskehedens største krise? For 30 år siden skrev aktivist og forfatter Bill McKibben The End of Nature, den første bog som advarede om den globale opvarmning. Et kapløb med tiden er et nyt forsøg på at styrke indsatsen for at redde planeten og os, der bebor den.

Gennem årtusinder har mennesket tæmmet naturen, udviklet teknologi og skabt den verden, vi lever i. Men vi nærmer os et vendepunkt, der sætter spørgsmålstegn ved selve menneskehedens bæredygtighed. Naturen har desværre vist sig meget mere foranderlig, end vi først troede, og de menneskelige samfund har vist sig langt mindre i stand til at omstille sig, end man kunne håbe. Spørgsmålet er nu: kan vi forandre os, før naturen har afgjort det hele for os?

Bill McKibben er amerikansk forfatter og journalist, og en af klimakampens fremmeste miljøforkæmpere gennem fire årtier. Hans bog The End of Nature fra 1989 har i dag opnået klassikerstatus indenfor klimalitteraturen og er oversat til mere end 24 sprog. Han er medstifter af den globale græsrodsbevægelse 350.org, som har organiseret mere end 20.000 klimademonstrationer verden over. Han har skrevet for The New Yorker, The New York Review of Books og Rolling Stone. I 2014 blev han tildelt The Right Livelihood Award – også kaldet “den alternative Nobel-pris”.

Naturlitteratur Varenummer: 104569

299,00 kr.

Et kapløb med tiden

299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK