En af de bedste identifikations guides der nogensinde er lavet. En fornøjelse uanset niveau!

Denne bog dækker mere end 900 arter og illustreres med over 4.700 fotografier, er dette den mest omfattende, autoritative og ambitiøse enkeltbindsfotoguide til Europas fugle, der nogensinde er produceret. Detaljerede beskrivelser giver den nødvendige information til at identificere Europas fugle i alle deres dragter – han, hun, ynglende, ikke-ynglende, voksne og juvenile, samt karakteristiske underarter. Alligevel er Europas Fugle nem at bruge, praktisk og tilgængelig.

Fugleinteresserede på ethvert niveau vil drage fordel af den klare tekst, oplysninger om udbredelse, status og levesteder samt et enestående udvalg af fotografier.

Billederne er udvalgt for at være så naturtro og informative som muligt og er også smukke at se på, hvilket gør denne bog til en fornøjelse at bruge samt en opdateret og uundværlig kilde til identifikationsviden.

Europas Fugle er produceret af det samme team, der skabte Britain’s Birds, som er blevet beskrevet som “uden tvivl den bedste fotoguide på markedet” (Andy Stoddart, Rare Bird Alert). Forfatterne inkluderer førsteklasses naturfotografer, forfattere og redaktører samt en fantasifuld, yderst dygtig designer. Alle er erfarne fugleinteresserede selv og ved, hvad der er nødvendigt og nyttigt i en identifikationsguide for fugleinteresserede, der bor i eller rejser i Europa.

  • Dækker alle 914 arter, der nogensinde er registreret i Europa, inklusive etablerede introduktioner
  • Beskriver alle karakteristiske dragter og underarter
  • Giver detaljer om vokalisering, flyveadfærd og foretrukne levesteder
  • Indeholder mere end 4.700 fotografier, herunder sammenligningssider med fugle i flugt. Mere end 2.900 af disse er nye i forhold til Britain’s Birds
  • Indeholder 540 kort, udarbejdet i samarbejde med BirdLife International
  • Gør direkte sammenligning af lignende arter mulig
  • Bogen er på engelsk
Verdenskortet Varenummer: 105155

289,00 kr.

Europe’s Birds

289,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK