Få hyggelige stunder med familien og fuglene
Med Farverige Dage Kreakasse: Fuglefoder kit kan børnene nemt lave deres eget fuglefoder til havens flotte fugle. Med dette skønne fuglefoder kit kan familien samles om et hyggeligt lille projekt og få nærværende stunder med hinanden og fuglene. Især de kære mejser elsker at hænge i disse fuglefoderophæng.

Fuglefoder kittet er en skøn og anderledes gave til barnet, der elsker at være udendørs. Børnene kan lave deres eget fuglefoder til fuglene i jeres have eller nabolag. Her er fokus på en hyggelig aktivitet, der nemt kan samle en gruppe børn og voksne – eller blot en nærværende stund (bedste)forældre og barn imellem.

Det færdige resultat pynter tilmed på træer og buske, så I kan nyde synet af det færdige fuglefoder – og forhåbentlig kan få øje på nogle af de småfugle, der glædeligt kommer på besøg.

Sættet indeholder materialer til 5 færdige fuglefoderophæng. Det er således muligt at være flere om én kreakasse – omend de fleste børn nok vil synes, det er sjovt at lave flere.

Materialerne i fuglefodersættet er alle af naturlig oprindelse.

Med lidt hjælp kan børn fra omkring 2 års alderen være med og finde stor fornøjelse i at være med til at fodre fuglene i haven.

Hjælp jeres fugle og få dem tæt på
Husker I at give fuglefoder til havens fugle i strenge vintre, hvor de kan have svært ved at finde føde selv? De små fugle har brug for at spise op til 40 % af deres kropsvægt hver dag for at holde varmen. Det kan være en udfordring i de korte dagtimer. Ved at fodre hjælper man fuglene og får dem tæt på.

Tip
Hæng noget af foderet op tæt på et vindue. Sidder man i et mørkt rum kan man typisk opleve fuglene tæt på om morgenen, hvor de skal have fyldt depoterne efter en kold nat.

Fuglefoder kittet indeholder:
Vejledning – med billeder, så børnene selv kan aflæse fremgangsmåden.
5 træskiver med forboret hul.
Natursnor til ophæng.
En dåse blød peanutbutter/jordnøddesmør.
Pinde til påsmøring.
En pose blandet fuglefoder

Fuglefoder Varenummer: 105455

199,00 kr.

Farverige Dage Kreakasse – Fuglefoder kit

199,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK