Hvis du ønsker at se de bedste fugle i Andalusien, herunder arter som kamblishøne, lille sejler, spansk kejserørn, marmorand, blå glente, gråastrild og stortrappe, så er denne bog noget for dig

Dave Gosney skriver:

Da jeg planlagde mit seneste besøg i Spanien, blev jeg forvirret over den enorme mængde information, der var tilgængelig. Der er nogle meget gode bøger, der dækker området, herunder fire udgivet inden for de sidste tre år. Derefter er der masser af rejseberetninger på internettet – jeg gennemsøgte faktisk over 450 sider onlinetekster alene for Andalusien. Nogle gange var det en udfordring at få mening ud af det hele, ‘hvor mener de? hvordan kommer man derhen? er det det samme sted under et andet navn?’ Og da jeg selv kom til Andalusien, fandt jeg nogle steder, der ikke var beskrevet i bøgerne. Nogle steder viste sig at være bedre eller værre end forventet, og nogle var svære at finde baseret på tidligere offentliggjorte oplysninger.

Denne nye bog opsummerer alt det, jeg fandt ud af, baseret på mine timers forskning samt mine oplevelser i Andalusien om vinteren og foråret 2008/09. Jeg har gjort alt arbejdet, så du ikke behøver!

Unikke funktioner

Sammenlignet med andre publikationer, der dækker det samme område, tilbyder denne:

•De mest detaljerede kort, så man undgår gætværket, hvis man skal navigere rundt på steder som Brazo del Este

•GPS-koordinater for at hjælpe dig med at finde de rigtige vejafgange, parkeringspladser eller udsigtspunkter

•Fremhæver kun de bedste områder og opsummerer hovedattraktionen i den første afsnit, så du nemt kan beslutte, om du vil læse videre eller besøge stedet

•Har et kort på den indvendige omslag, der fungerer som et indeks, så du nemt kan finde ethvert sted i bogen

•Er let og bærbar

Verdenskortet Varenummer: 105732

129,00 kr.

Finding Birds in Andalucia – rejseguide

129,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Dave Gosneys serie “Finding Birds in…” er meget kompakte og potente håndbøger til at finde rundt i de bedste fuglesteder for din rejsedestination. Via ekstensiv oplæsning og rådspørgsel hos lokale naturguides har Gosney fundet frem til forskellige interessepunkter i det pågældende område, som han så selv besøger, beskriver og tegner kort over. På den måde føres man effektivt ved hånden således, at man kan optimere sine chancer for at se så mange af de lokale lækkerier som muligt!

Her er et link til samtlige af butikkens bøger i denne serie.