Én af de bedste muligheder for at se vandsanger i Europa

Hvis du vil se vandsanger i Europa, så er Polen nu realistisk set din eneste chance, da bestandene i Ungarn, Tyskland og Litauen er faldet så meget, måske til udryddelse.

I Polen fandt jeg dem imidlertid stadig på flere steder, som detaljeret er beskrevet i denne bog. Selvfølgelig har Østpolen også mange andre fantastiske fugle såsom skrigørne, tredækker, hvidvinget terne, spurveugle og en fantastisk mangfoldighed af sanger, fluesnappere og spætmejser, for slet ikke at nævne bjergfugle som murløber og alpejernspurv. Denne bog sender dig til de bedste steder i Biebrza-sumpene, Bialowieza-skoven og Tatra-bjergene for at finde alle disse fugle.”

Sammenlignet med andre publikationer, der dækker det samme område, tilbyder denne:

  • De mest nyttige kort, så du nemt kan finde vej til de bedste områder med vådområder, steppe eller skov
  • Indeholder GPS-koordinater for at hjælpe dig med at finde de rigtige veje, parkeringspladser eller udsigtspunkter
  • Fremhæver kun de bedste områder og opsummerer hovedattraktionen i det første afsnit, så du nemt kan beslutte, om du vil læse videre eller besøge stedet
  • Har et kort på indersiden af omslaget, der fungerer som indeks, så du nemt kan finde ethvert sted i bogen
  • Er let og bærbar (og billig)
  • Suppleres af Dave Gosneys hjemmeside (hvor der også er billeder af mange af stederne)
  • Opdateres i de gratis opdateringssider på Dave Gosneys hjemmeside, der giver oplysninger om, hvad andre fugleentusiaster har fundet på disse steder
Dave Gosney: Finding Birds In... Varenummer: 105735

99,00 kr.

Finding Birds in Eastern Poland – rejseguide

99,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Dave Gosneys serie “Finding Birds in…” er meget kompakte og potente håndbøger til at finde rundt i de bedste fuglesteder for din rejsedestination. Via ekstensiv oplæsning og rådspørgsel hos lokale naturguides har Gosney fundet frem til forskellige interessepunkter i det pågældende område, som han så selv besøger, beskriver og tegner kort over. På den måde føres man effektivt ved hånden således, at man kan optimere sine chancer for at se så mange af de lokale lækkerier som muligt!

Her er et link til samtlige af butikkens bøger i denne serie.