Én af de bedste muligheder for at se vandsanger i Europa

Hvis du vil se vandsanger i Europa, sĂĽ er Polen nu realistisk set din eneste chance, da bestandene i Ungarn, Tyskland og Litauen er faldet sĂĽ meget, mĂĽske til udryddelse.

“I Polen fandt jeg dem imidlertid stadig pĂĽ flere steder, som detaljeret er beskrevet i denne bog. Selvfølgelig har Østpolen ogsĂĽ mange andre fantastiske fugle sĂĽsom skrigørne, tredĂŚkker, hvidvinget terne, spurveugle og en fantastisk mangfoldighed af sanger, fluesnappere og spĂŚtmejser, for slet ikke at nĂŚvne bjergfugle som murløber og alpejernspurv. Denne bog sender dig til de bedste steder i Biebrza-sumpene, Bialowieza-skoven og Tatra-bjergene for at finde alle disse fugle.”

Sammenlignet med andre publikationer, der dĂŚkker det samme omrĂĽde, tilbyder denne:

  • De mest nyttige kort, sĂĽ du nemt kan finde vej til de bedste omrĂĽder med vĂĽdomrĂĽder, steppe eller skov
  • Indeholder GPS-koordinater for at hjĂŚlpe dig med at finde de rigtige veje, parkeringspladser eller udsigtspunkter
  • FremhĂŚver kun de bedste omrĂĽder og opsummerer hovedattraktionen i det første afsnit, sĂĽ du nemt kan beslutte, om du vil lĂŚse videre eller besøge stedet
  • Har et kort pĂĽ indersiden af omslaget, der fungerer som indeks, sĂĽ du nemt kan finde ethvert sted i bogen
  • Er let og bĂŚrbar (og billig)
  • Suppleres af Dave Gosneys hjemmeside (hvor der ogsĂĽ er billeder af mange af stederne)
  • Opdateres i de gratis opdateringssider pĂĽ Dave Gosneys hjemmeside, der giver oplysninger om, hvad andre fugleentusiaster har fundet pĂĽ disse steder
Verdenskortet Varenummer: 105735

129,00 kr.

Finding Birds in Eastern Poland – rejseguide

129,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Dave Gosneys serie “Finding Birds in…” er meget kompakte og potente håndbøger til at finde rundt i de bedste fuglesteder for din rejsedestination. Via ekstensiv oplæsning og rådspørgsel hos lokale naturguides har Gosney fundet frem til forskellige interessepunkter i det pågældende område, som han så selv besøger, beskriver og tegner kort over. På den måde føres man effektivt ved hånden således, at man kan optimere sine chancer for at se så mange af de lokale lækkerier som muligt!

Her er et link til samtlige af butikkens bøger i denne serie.