Bogen beskriver de bedste fugleobservationssites i ekstraordinær detalje, hvilket er gjort endnu tydeligere med Dave Gosneys velkendte kort

Bogen indeholder 44 sider fyldt med information, herunder 25 sider med kort. Den er primært baseret på Gosneys rejse til Frankrig i 2016, hvor han ‘afprøvede’ dusinvis af steder for at vurdere, hvor let det var at finde de fugle, der skulle være der. Bogen beskriver præcist, hvor han med succes fandt næsten alle de ønskede arter, og angiver også de steder, hvor han ikke gjorde det. Den dækker de vigtigste fugleobservationssteder i hotspots som Camargue, Pyrenæerne, Alperne og Cevennerne, samt nogle få andre steder også.

Verdenskortet Varenummer: 105736

129,00 kr.

Finding Birds in the South of France – rejseguide

129,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Dave Gosneys serie “Finding Birds in…” er meget kompakte og potente håndbøger til at finde rundt i de bedste fuglesteder for din rejsedestination. Via ekstensiv oplæsning og rådspørgsel hos lokale naturguides har Gosney fundet frem til forskellige interessepunkter i det pågældende område, som han så selv besøger, beskriver og tegner kort over. På den måde føres man effektivt ved hånden således, at man kan optimere sine chancer for at se så mange af de lokale lækkerier som muligt!

Her er et link til samtlige af butikkens bøger i denne serie.