Flet Din Egen Papir Musvit: En Kreativ Oplevelse

Den almene musvit (Parus major) er en hyppigt forekommende spurvefugl i det danske landskab og i haverne, hvor den trives. Med sin størrelse overgår den blåmejsen, og den er let genkendelig på dens markante sorte maske, lyse kinder og levende farvetegning. Musvitten fortrækker at ernære sig med insekter og larver, hvilket gør den til en værdsat gæst i haver med et væld af æbletræer.

Med denne pakke får du alt, du skal bruge til at flette din fugl. Det eneste du skal finde frem er en limstift. Pakken indeholder en trin-for-trin-guide, papirdele til at flette, løsdele til montering og en hank til ophængning.

I gennem tre generationer har familien Holmsted tegnet, klippet og flettet flere hundrede forskellige slags fugle. Arkitekt Henning Holmsted, var en ekvilibrist med en saks i hånden og i 1960 blev håndværket kombineret med interessen for fugle – og den første flettede fugl så dagens lys. Lars Holmsted overtog siden sin fars skarpe sakse og flere fugle fløj fra reden. I dag er Hennings børnebørn også inddraget i fletteriet og sådan flyver traditionen videre.

Produktoplysninger:

Fuglen er håndlavet af papir og vil således variere i farver og finish.

Materiale: Glanspapir i forskellige farver

Ophæng: Papirhank medfølger

Indpakning: Fuglen kommer i et fint omslag

Produceret i Danmark af Flettede Fugle / Papirfamilien

Postkort Varenummer: 105786

60,00 kr.

Flettede Fugle Flet selv papirfugl – musvit

60,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager