Fremtryl en Papir Nattergal: En Hyldest til Naturens Melodi

Nattergalens Magi (Luscinia luscinia):
Nattergalen, et navn synonymt med betagende melodier og litterær romantik, takket være H.C. Andersens eventyrlige fortællinger, er en fugl med en relativt diskret fjerdragt, der kan være udfordrende at spotte. Denne skjulte skat af skovbryn og krat kommer til live i forsommerens tusmørke og nattetimer, hvor dens enestående sang fylder luften.

Med denne pakke får du alt, du skal bruge til at flette din fugl. Det eneste du skal finde frem er en limstift. Pakken indeholder en trin-for-trin-guide, papirdele til at flette, løsdele til montering og en hank til ophængning.

I gennem tre generationer har familien Holmsted tegnet, klippet og flettet flere hundrede forskellige slags fugle. Arkitekt Henning Holmsted, var en ekvilibrist med en saks i hånden og i 1960 blev håndværket kombineret med interessen for fugle – og den første flettede fugl så dagens lys. Lars Holmsted overtog siden sin fars skarpe sakse og flere fugle fløj fra reden. I dag er Hennings børnebørn også inddraget i fletteriet og sådan flyver traditionen videre.

Produktoplysninger:

Fuglen er håndlavet af papir og vil således variere i farver og finish.

Materiale: Glanspapir i forskellige farver

Ophæng: Papirhank medfølger

Indpakning: Fuglen kommer i et fint omslag

Produceret i Danmark af Flettede Fugle / Papirfamilien

Postkort Varenummer: 105788

60,00 kr.

Flettede Fugle Flet selv papirfugl – nattergal

60,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager