Holdbar foderautomat i hammerplast til fuglene
Nyd livet i haven med denne Foderautomat i hammerplast til solsikkefrø eller foderblandinger. Foderautomaten er fremstillet i Finland specielt til det kolde og våde nordiske klima. Den kan holde 1,5 liter fuglefoder. Hammerplast er en plasttype, der tåler tocifrede frostgrader og holder mange år.

Smart design
Denne Foderautomat i hammerplast holder foderet tørt og fristende for fuglene takket være udhænget og ventilation i toppen. Udhænget beskytter foderet mod slagregn eller sne, og ventilation i toppen sørger for udluftning af kondens. Foderautomaten fyldes ved, at toppen løftes, og foderet hældes ned i magasinet. Et trick er at f.eks. anvende et paprør fra en toiletrulle som tragt. Efterhånden som mejserne spiser solsikkerne, falder der automatisk flere solsikker ned fra magasinet. Takket være ringen til at side på, holdes fuglene sunde da de ikke står i deres eget mad.

Tip
Placer foderautomatten tæt på en busk eller krat. Det får fuglene til at føle sig mere trygge og mere villige til at komme på besøg, da de har et tilflugtssted tæt på til at søge ly i.
Får naboen alle fuglene, kan man overveje at fodre med energirige afskallede frø. Vi og mange kunder har oplevet at afskallede frø virker som en magnet på fuglene!

Opsætning
Foderautomaten i hammerplast kan monteres på tre forskellige måder. I en snor fra en gren, på en mur eller plankeværk, eller på en rundstok. Der medfølger et vægbeslag og en snor til montering på mur eller ophæng. Fuglefoderautomaten kan også placeres på en rundstok eller skaft (diameter 20 mm), der er banket ned i jorden.

Medfølger:
Snor, 23 cm.
Vægbeslag og to skruer.

Foderautomater Varenummer: 105410

219,00 kr.

Foderautomat i hammerplast

219,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK