Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK
© Emil Poulsen

Galapagos – En rejse med GITZO Adventury 30L

Læs den spændende anmeldelse og nyd til flotte billeder af Emil Poulsens seneste eventyr til Galapagos.
Naturbutikken | 11. september 2023

Fra våde og mudrede vandreture til vedvarende regn i lange perioder og endda store bølger, der brød mod havet – intet af dette kunne stoppe denne rygsæk!

Jeg har haft den heldige oplevelse at tilbringe de seneste par uger på de fjerne og vilde Galápagos-øer ud for Ecuador som en del af en dykker- og fuglekiggeekspedition. Jeg boede på en lille båd og besøgte en række forskellige øer for at observere fugle og dykke langs kysterne. Jeg havde medbragt store undervandskameraer, kikkerter og lange teleobjektiver, og min rygsæk havde masser af plads til alt dette!

© Emil Poulsen

Selv når båden blev udsat for høje bølger, der dækkede dækket, og når vi udforskede støvede landskaber på øerne, forblev mit udstyr fuldstændig beskyttet i min taske. GITZO Adventury 30L rygsæk har en fantastisk konstruktion, der gør den ekstremt robust. Den er delvist udformet som en dry-bag, der kan forsegles helt vandtæt øverst. Desuden er hver lynlås beskyttet af et gummiovertræk, der forhindrer vand og støv i at trænge igennem.

Hovedrummet i rygsækken åbnes fra bagsiden, hvilket gør den sikker mod tyveri, når du bruger den i byen, og endnu mere modstandsdygtig over for uvejr eller lignende. Indersiden er foret med bløde puder, og det er nemt at tilpasse tasken ved hjælp af velcro-vægge, så den passer til dit udstyr.

Rygsækken leveres også med et regnslag, men selv i barske forhold har jeg ikke haft brug for det, da rygsækken i sig selv er yderst robust.

Ydersiden af rygsækken er som en legeplads for udstyr. Der er utallige muligheder for at fastgøre udstyr, tasker, stativer og meget mere. Med rygsækken fuldt pakket og en lang vandretur foran dig, bliver GITZO rygsækken din bedste ven. Jeg er virkelig imponeret over de mange små funktioner, som rygsækken har. Det er tydeligt, at der er blevet lagt stor tanke bag dens design.

© Emil Poulsen

Efter mange år som fotograf, hvor jeg har slidt den ene kamerataske op efter den anden, er jeg sikker på, at denne fantastiske rygsæk vil spare mig masser af penge i fremtiden, da jeg ikke længere behøver at skifte tasker konstant. Adventury 30L er virkelig skabt til eventyr i det fri!

Det er en markant opgradering fra, hvad jeg er vant til, og det har gjort min tur til Galapagos endnu bedre og mindre bekymringsfuld, når det kommer til beskyttelse af mit dyrebare udstyr. Der har endda været plads til, at jeg kunne medbringe min laptop i en specialbygget lomme i rygsækken.

GITZO Adventury 30L rygsækken har fået sin plads blandt mit pålidelige udstyr og har åbnet op for mange nye muligheder på mine eventyr.

Emil Poulsen er professionel naturfotograf. Han lever og ånder for at fange et billede, der kan få folk til at tænke, elske og passe på vores natur. Hans naturfotografi “Singing in the rain” blev udnævnt som Danmarks bedste naturfoto 2022. De mange historier, der gemmer sig derude, er endeløse, og han prøver at få fortalt dem alle via sine billeder og naturformidlingsvideoer på Tik Tok.
Emil Poulsen er desuden kåret til Danmarks Bedste Naturformidler 2023

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktister, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På global plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife