Flot Gardenlife Gærdesmutteredeskjul i kokos
Gardenlife Gærdesmutteredeskjul i kokos hjælper gærdesmutten at finde sig godt til rette og bygge rede. Gærdesmutten og andre fugle kan bruge skjulet til at søge ly i for vejr og rovdyr. Når yngletiden nærmer sig bygger gærdesmuttehannen op til syv reder for at tiltrække hunnerne! Det kræver små sikre steder, som dette redeskjul f.eks. tilbyder ved at fungerer som redekasse.

Gardenlife Gærdesmutteredeskjul i kokos er fremstillet af flettede kokostråde som er et stærkt materiale. Selve kurven beskyttes af et lille halvtag lavet i træ. Redekassen er lavet i et yndigt design som nemt falder ind i de omkringliggende omgivelser.

Opsætning
Gærdesmutten elsker mørke og læ. Gærdesmutten holder sig meget til tætte krat hvor dens, adræt kan hoppe rundt uden at dens fjender kan få fat i den. Især lange korridorer af tæt beplantning giver gærdesmutten gode vilkår for at finde mad og yngle.

En god regel er at undgå sol direkte på kassen. Placer gærdesmutteredekassen i 0,5 til 2 meters højde tæt på krat og buske eller andet der kan give læ. F.eks. i hækken på en lille pæl, på en væg, et træ, eller oppe under et tagudhæng. Der skal være fri indflyvning til kassen.

Gærdesmutten kan selv rydde op efter sig og genbruge redekassen. Hvis andre arter så som mejser har ynglet i den, kan man hjælpe ved at fjerne det værste redemateriale om efteråret. F.eks. med en tang.

Indgangshul: 35 cm.
Mål: 15.2 x 10.2 x 26.2 cm.
Vægt: 0,5 kg.

Gærdesmutte Varenummer: 103925

139,00 kr.

Gardenlife Gærdesmutteredeskjul i kokos

139,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK