SPAR 52%

Dette er en robust og holdbar outdoorstøvle med en 4x4 arrow deep-grip ydersål, der har et ekstra dybt mønster for at sikre fremragende greb på forskellige underlag

Ydersålen er udstyret med Lynx ICE-GRIP, der giver støvlen fremragende trækkraft under ekstreme temperaturforhold, lige fra -45 grader til 30 grader.

Støvlens sål har også en solid TPU svangstøtte og en god fleksibilitet i forfoden for at sikre komfort på lange vandringer.

Alpha-sålen i to lag inkluderer memory-foam og silikone-gel i forfoden, svangen og hælen for at absorbere stød og give ekstra komfort. Den er ortopædisk udformet for at sikre den optimale pasform og stabilitet under din tur.

Denne model har en bred pasform (Wide fit), der giver ekstra plads til tæerne, og støvlen har også en lidt højere profil over foden. Memory fit-materialet sikrer, at støvlen tilpasser sig din fod, hvilket giver god komfort og stabilitet. Sympatex-materialet holder dine fødder tørre under hele turen.

Støvlen er fremstillet af 2,4 mm Full-grain nubuck læder og er forstærket med Kevlar. Amortex Kevlar er et forstærket materiale, der kan modstå barske vejrforhold bedre end almindeligt læder. Samtidig tørrer støvlen hurtigt og er klar til brug igen efter blot få timer.

Fordele ved Sympatex-membranen:

100% vandafvisende
100% vindtæt
Åndbar
Dynamisk temperaturkontrol
Ekstremt slidstærk.

Vandrestøvler Varenummer: 105683

1.899,00 kr. Medlemspris 1.519,20 kr.

Gateway Staika 9” Armortex® Kevlar® vandrestøvle

1.899,00 kr. Medlemspris 1.519,20 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK