GITZO eXact Systematic GT5533LS Serie 5 kulfiberstativ – det bedste stativ til havobs
Få det meste ud af dit teleskop i selv de strideste vinde med det bomstærke GITZO eXact Systematic GT5533LS Serie 5 kulfiberstativ. Systematic serien er Gitzo’s bedste stativer til fuglenørder og fotografer, der går efter at hive de bedste oplevelser ind med de store teleskoper og objektiver i selv de mest krævende forhold. Om det er for at se spændende fugle komme forbi de danske kyster, når de stærke vinde bringer dem tæt på, eller for altid at få de bedst oplevelser ud af turen når vinden tager til, så er GITZO eXact Systematic GT5533LS Serie 5 kulfiberstativ det stærkeste valg.

Egenskaber
Systematic er Gitzo’s stærkeste og mest stabile stativserie. Denne nye serie har ben lavet af kulfibertypen Exact, nye ultra-stabile fødder og EasyLink tilslutningsmuligheder, så fotografen kan montere Manfrottotilbehør såsom LED belysning direkte på stativet. Serie 5 er den bedste kvalitet af ben, Gitzo leverer til deres stativer, hvilket giver et overraskende let stativ med stor stabilitet. Stativbenene er vandtætte og kan slås vandret ud, så man kan komme på øjenhøjde med dyr og fugle, selv i vand, og digiscope dem. De brede fødder giver ekstra stabilitet i alle typer terræn. Der medfølger desuden runde gummifødder, der let kan skrues på i stedet, hvilket kan være godt i sand.

Tips
Den brede og solide base giver et stærkt fundament, der afbøder vibrationer yderligere. Det understøtter også selv de største og mest stabile stativhoveder. Ønsker man en midtersøjle, kan det tilkøbes ved bestilling. Det vil dog resultere i en mindre forringelse af stabiliteten, men vil samtidig give mulighed for kunne regulere højden bedre. Med en krog kan man hænge sit grej under stativet, og har man også noget tungt i tasken øger det stabiliteten. I sand kan det være bedre at udskifte de brede fødder med de medfølgende runde fødder. Det gør det nemmere at bore benene ned i sand ved havobs for ekstra stabilitet.

GITZO eXact Systematic GT5533LS Serie 5 kulfiberstativ specifikationer
Ben sektioner: 3
Max. højde: 145 cm
Min. højde: 10 cm.
Max. belastning: 40 kg
Vægt: 2,72 kg.
Tilslutning: 3/8”

Stativer og stativhoveder Varenummer: 105507

11.499,00 kr.

GITZO eXact Systematic GT5533LS Serie 5 kulfiberstativ

11.499,00 kr.

Forventet leveringstid: 15 - 45 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK