Følg fuglefamilien på nærmeste hold
Hvor mange mejser besøger egentligt din redekasse om vinteren for at søge ly for natten? Hvordan bygger en fugl en rede? Følg med på kameraet og se blandt andet de ihærdige forældre fodrer deres sultne unger op til 100 gange om dagen!

Med Green Feathers TV kamera til redekasser får man et klassisk og nemt analogt kamera, der giver et fint billede til at hygge sig med i stuen. Det lille kamera kan monteres i en redekasse til fugle eller hvad man nu kunne tænke sig, og bringer livet i redekassen frem på en stabil forbindelse med det medfølgende kabel.

Green Feathers TV kamera til redekasser leveres med et 20 meters AV-kabel, også kaldet et RCA-kabel. Kablet til fjernsynet og strømkablet sættes til og tv-kanalen skiftes over på den kilde kablet blev sat ind i – vupti, så er du i gang.

Har dit TV ikke de rigtige stik? Hvis man ikke har RCA (AV) input, skal man bruge en RCA til HDMI-konverter. Det gør også at man kan vise billedet på en computerskærm med en HDMI-port.

Klik her for at se en kort guide om hvor nemt det er at opsætte kameraet.

Få det hele med
Billedet er i standard kvalitet og farver, hvilket svarer til 700 TV-linjer eller 512(H) x 582(V) pixels. Kameraet har night vision LED der giver et billede selv om natten og på mørke vinterdage. Den medfølgende engelske guide og online support gør at det er nemt at komme i gang.

Kameraet har en vid vinklet linse der sikrer godt udsyn i kassen. Linsen kan fokuseres, så man selv kan vælge hvor i kassen billedet skal være skarpest, og kameraet kan drejes. Vi anbefaler man placerer en lille genstand i redekassen på ca. 6 cm’s højde og fokusere på toppen. Så kan man se hver en fjer og glimtet i fuglens øje.

Til kameraet følger:
20 meter RCA/AV-kabel.
Engelsk bruger vejledning.
Beslag og skruer til montering.
DC power adapter på 1,5 meter.

Kameraet kan enten få den strøm det skal fra fjernsynet eller DC power adapteren. Kameraet bruger: 8V DC <500mA.

Opsætning af fuglekasse
Det gængse råd er at fuglekassen får lidt ly for solen, indgangshullet ikke vender mod vest og at kassen hænges i 1,5 til 3 meters højde. Er det ikke muligt at hænge redekassen optimalt, er det stadigvæk bedre at hænge en end at lade være. Fugle er gode til at tilpasse sig.
Er man i tvivl kan man med fordel søge råd, vejledning og lade sig inspirerer af vores sortiment af redekasser.

Opsætning af kameraet
Se videoen nederst for en omhyggelig gennemgang af Green Feathers TV kamera til redekasser. For at kameraet kan få lys til at give et godt farve billede, anbefaler vi at det ikke placeres i et mørkt hjørne af haven. Kameraet har manuel fokus, så husk at fokusere kameraet. Så kan man se hver en fjer og glimtet i fuglens øje! Frigør låse-ringen omkring linsen og juster forsigtigt linsen for at fokusere kameraet. Vi anbefaler at man bruger en genstand i samme højde som den fremtidige beboer og fokusere på toppen af den.

Redekasser Varenummer: 105225

499,00 kr.

Green Feathers TV kamera til redekasse

499,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK