Hasselmuskasse i FSC certificeret douglasgran
En fed redekasse til en fed gnaver i Danmark. Hasselmuskassen er fremstillet af bæredygtigt dansk FSC certificeret douglasgran. Douglasgran er særligt velegnet til at stå udendørs, da træet er mere modstandsdygtigt overfor råd og svamp end andet træ. Den skal ikke behandles, hvilket både dyr og miljø sætter pris på.

Støt hasselmusen
Den lille hasselmus er den eneste gnaver i Danmark der tilhører syvsoverfamilien. Hasselmusen er truet i Danmark på grund af det intensive skovbrug med mange nåletræer. Hasselmusens naturlige habitat er lysåbne løvskove eller skovbryn med frodig undervegetation af buske, bregner og lignende. Hasselmusen færdes næsten aldrig på jorden, og er afhængig af at kunne bevæge sig rundt og finde føde i undervegetationen. Specielt hasselbuske med nødder er yndet af hasselmusen, men også brombær ranker, skovhindbær og friske knopper og skud fra forskellige urter indgår i hasselmusens diæt. Herudover også diverse insekter og larver.

Montering af hasselmuskassen
Med den medfølgende ophængsbøjle og aluminium søm placeres hasselmuskassen med indgangshullet mod stammen, så hasselmusen har let adgang til indgangshullet. Hæng den i ca. 1 meters højde og op ad, eller tæt på, en hasselbusk eller lignende og tæt vegetation.

Tekniske specifikationer:
Hulstørrelse: 28mm
Højde: 22cm
Bredde: 17,5 cm
Dybde: 17,5 cm
Bræddetykkelse: 22 mm
Samlet med rustfri A4 skruer

Redekasser Varenummer: 104716

499,00 kr.

Hasselmuskasse i FSC certificeret douglasgran

499,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK