I løbet af to ugelange besøg har 19 kunstnere fra den britisk baserede sammenslutning, The Society of Wildlife Artists (SWLA), arbejdet intensivt med pensler, papir og farver i Vadehavet

For at skabe et kalejdoskopisk portræt af denne region. Dette omfattede omkring 400 skitser, tegninger, malerier og skulpturer. Resultatet af dette projekt blev en vandreudstilling og senere en bog, der præsenterer et udvalg af disse kunstværker og giver os mulighed for at se Vadehavet med nye øjne.

Nationalpark Vadehavet og SWLA har et fælles mål om at udbrede kendskabet til de unikke naturværdier i området samt behovet for at beskytte dem. De tror på, at kunsten har evnen til at vække både kærlighed og eftertænksomhed. Den første gruppe kunstnere besøgte Tøndermarsken og den sydlige del af det danske Vadehav i oktober 2019. Pandemien forhindrede det næste besøg i den nordlige del af regionen, men i maj 2022 kom en ny gruppe kunstnere til Fanø, ivrige efter at fortsætte det arbejde, der blev påbegyndt af deres kolleger.

Naturområder Varenummer: 105699

449,00 kr.

Hjemsøgt af Tidevandet – Colin Williams & Marco Brodde

449,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager