Den bedste måde at beskytte dit teleskop på. Undgå ridser, ødelagt coating og dyre reparationer med et ordentlig beskyttelsesfilter til objektivet på teleskopet.

• Ny antistatisk belægning afviser støv
• Hoya Professionelt optisk glas
• Ridsesikker – Hærdet belægning beskytter under daglig brug
• Vandafvisende – Vandet preller af og tørres let bort
• Filtrerer uønsket UV-lys inden det når sensoren

Hoya har udviklet en ny anti-statisk belægning, der fungerer som et kraftfelt omkring filteret for at afvise støv. Ideel til miljøer, hvor støv er almindeligt, disse filtre kræver mindre hyppig rengøring og vedligeholdelse end traditionelle filtre. Derudover er glasset hærdet, og har antistatisk toplag. vandafvisende og ridsesikker og nem at rengøre, hvis du får pletter eller fingeraftryk på overfladen

De nye FUSION Antistatic professionelle filtre fremstilles i Japan ved hjælp af håndholdte silicater, der smeltes grundigt og blandes for at give optisk glas med høj ydeevne. Hoya anvender ekstrem nøjagtighed og præcision til påføring af forbedrede den 9-lags Super Multi-coating formula, som betydeligt reducerer eller eliminerer refleksioner på overfladen af glasset, og giver meget høj lysoverførselshastighed. Dette betyder at filtret stort set ikke har nogen effekt på farvebalancen, kontrast eller klarhed i det endelige billede ud over dets polariserende effekter.

Filteret har en let, enkel, lavprofileret aluminiumsring til at holde glasset. Dette design i et stykke gør det muligt for filteret at opretholde perfekt paralleljustering for maksimal skarphed, mens den lave profilform eliminerer vignettering, når den anvendes på ultravidde objektiver.

Filter Varenummer: 103745

449,00 kr. Medlemspris 426,55 kr.

Hoya Fusion Protector 72mm beskyttelsesfilter

449,00 kr. Medlemspris 426,55 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager