Professor Katherine Richardson, der er en af landets førende forskere, skriver en bog i serien Moderne Ideer om det emne, vi ikke kan vende os væk fra: Bæredygtig Udvikling.

Hvorfor betaler vi i omegnen af $5000 milliarder i direkte og indirekte subsidier til fossile brændsler alt imens ma°lsætningen fra Parisaftalen er at stoppe forbruget af netop fossile brændsler? Og hvorfor betaler vi støtte til landmanden for at dyrke sukkerroer, for derefter at beskatte forbrugerens sukkerforbrug i et forsøg pa° at forbedre borgernes sundhed? Det er klart nok ikke den meste effektive ma°de at indrette samfundet pa°, og det er slet ikke vejen frem, hvis vi vil løse klimakrisen, og sikre udviklingsmuligheder for en verdens befolkning, som ventes at vokse til 9-10 milliarder i 2050.

Kort og velfortalt tegner Katherine Richardson et billede af de samfundsmæssige omstillinger der er nødvendige, hvis kommende samfund skal fortsat trives. Først og fremmest argumenterer hun for, at vi er nødt til at bevæge os væk fra en kultur med fokus pa° super-optimering inden for enkelte sektorer til et fokus pa° de interaktioner hvert sektor har pa° andre sektorer, og en minimering af de negative pa°virkninger vores egne sektors aktiviteter har pa° andre sektorer, dvs. system frem for sektoroptimering.

Naturområder Varenummer: 104424

49,00 kr.

Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?

49,00 kr.

Forventet leveringstid: 5-7 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK