Fang øjeblikket!

Med iPhone digiscoping adapter – Kowa TSN – Otterbox tilføjes der en ekstra dimension til fugleturen. iPhone digiscoping adapter – Kowa TSN – Otterbox tillader dig at tage bedre billeder med din smartphone igennem dit teleskop eller kikkert. Det er den nemmeste og sikreste smartphoneadapter til at forevige dagens flotteste fugl og dele den med sine venner. Finder man selv en sjælden fugl, er den perfekt til hurtigt at dokumentere fundet og dele det med feltbisserne. Med tilvalgt TSN AR-ring, kan den bruges på nogle af teleskoperne fra mærker som DOF BirdLife, Kite Optics, Swarovski Optik, Zeiss og Leica.

 

Sådan fungerer det

Vælg din iPhone fra listen sammen med den Kowa TSN AR-ring, der matcher din kikkert eller dit teleskop. Kowa TSN AR-ringen skal tilkøbes separat. iPhone digiscoping adapter – Kowa TSN – Otterbox består af de mest beskyttende covers, der findes, en rem, og en solid metalplade der matcher din telefons bedste kamera. På metalpladen er der et gevind, som man skruer TSN AR-ringen på.

OBS. HUSK TILKØB AF KOWA TSN AR-ADAPTERRING

 

Passer den til mit teleskop eller kikkert?

Er din kikkert eller teleskop næsten samme mål som én af TSN AR-ringene, kan et indlæg måske gøre forskellen. Kom gerne ind i butikken med din optik og telefon, og få god vejledning og mulighed for at teste det.

 

Tips

Smartphones har digital zoom, så man får sjældent meget ud af at zoome ind på telefonens kamera. Det er bedre bagefter at redigere billede og evt. skære den runde cirkel væk.

Apple’s kameraer er gode til at tage billeder i de fleste situationer, hvor fuglen sider nogenlunde stille. Blæser det meget, bevæger fuglen sig, eller prøver man sågar at tage et billede af en flyvende fugl, kan man forsøge sig med apps fra Apple Store, hvor du selv styrer lukketid. App’en BlackMagic Camera får ofte ros hos brugerne. Sæt lukketid på minimum 1/1000 s.

Prøv dig frem med, hvordan du får dit setup til at give de bedste resultater. Fuglene i den lokale sø er et godt sted at starte. God tur!

Kowa Varenummer: 104884

999,00 kr.

iPhone digiscoping adapter – Kowa TSN – Otterbox

999,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK