Kæmpe foderbræt af FSC certificeret træ med kraftig fod
Det rigtige valg hvis du er på udkig efter unik kvalitet og design. Det kæmpe foderbrættet af FSC certificeret træ med kraftig fod, udtrykker i kraft af størrelse og design, en robusthed og elegance der sætter prikken over i’et i de fleste have og parkmiljøer. Kun de bedste materialer er brugt til dette foderbræt. Foderbrættet er og fremstillet af dansk vejrbestandigt lærketræ/douglasgran og samlet med A4 rustfristål skruer. Til tagkonstruktionen er der brugt klinkebrædder, der sikre 100% tæthed og lang holdbarhed.

Et helt igennem miljørigtigt og dansk produkt
Foderbrættet er samlet i Danmark, og der anvendes kun dansk træ fra de store skove omkring Silkeborg, hvor bæredygtig skovdrift praktiseres. Et helt igennem miljørigtigt og dansk produkt. Foderbrættet er monteret på en kraftig fod fremstillet af kraftigt lærketømmer i dimensionen 10 x 10 cm.

Foderbrættet leveres med fragtbil til privat adressen komplet samlet og forsvarligt emballeret på en palle. Det er ikke muligt at sende til pakkeshop eller afhente i Naturbutikken. Brug derfor kun privat levering under bestillingen.

For nemheds skyld sættes foderbrættet uden kvitteringen, medmindre andet er angivet.

 

Leveringstid: 2-10 hverdage.

Samlet højde: 170 cm
Tagfladens mål er: 60×70 cm
Foderbrættets mål: 44×55 cm

På stander Varenummer: 104557

2.899,00 kr.

Kæmpe foderbræt af FSC certificeret træ med kraftig fod

2.899,00 kr.

Forventet leveringstid: 2-10 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK