SPAR 50%

Keen Womens Nxis Evo Waterproof vandresko er en vandtæt og åndbar damesko, der er egnet til lange gå-/vandreture. Skoens overdel er lavet af syntetiske materialer i form af meget åndbart net med forstærkninger af TPU på udvalgte steder. Det har fået en PFC-fri imprægnering. NXIS Evo waterproof er gjort vandtæt og åndbar med en KEEN.DRY-membran, og inderst er der et lag hurtigttørrende tekstil. Skoen er behandlet med en miljøvenlig lugthæmmer.

Keen har brugt det smarte system KonnectFit for at give et ekstra godt hælgreb. Hælgrebet er vigtigt for at forhindre, at fodtøjet slubrer. På den måde mindskes risikoen for dannelsen af vabler på hælen.

Systemet består af en snøre, der går bag om hælen og har forbindelse til snørebåndet. Når dette strammes til, strammes snøren om hælen automatisk, og skoen sidder ganske enkelt bedre fast.

Der er løs indlægssål i NXIS Evo WP Women. Under den ligger der en mellemsål med rigtig god affjedring, og nederst er der en ydersål ved navn KEEN.ALL-TERRAIN. Det er en zoneopdelt gummisål med et fire mm dybt mønster, der har kanter i mange retninger for at give et rigtig godt greb.

Vandresko Varenummer: 105547

1.299,00 kr.

Keen Womens Nxis Evo Waterproof Sea Moss/Ipanema vandresko

1.299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK