Kenko VcSMART – kompakt kikkert med billedstabilisering og avanceret optik
Når man ser gennem en kikkert med kraftig forstørrelse, er det ofte svært at holde den tilstrækkeligt rolig og stabil. Billedet hopper og ryster, hvilket gør det vanskeligt at se de fine detaljer. Men takket være den indbyggede billedstabilisering giver Kenko VcSMART et roligt og skarpt billede, der gør det nemt at studere forskellige detaljer i for eksempel et landskab, på en fugl eller på andre dyr. Billedstabiliseringen gør det også muligt at bruge kikkerten i længere tid, uden at dine øjne bliver trætte.

Den kompakte og lette Kenko VcSMART har et bredt synsfelt, en god øjeafstand (14 mm) og en flerlagsbelægning på optikken, der giver enestående lysgennemstrømning, nøjagtig farvegengivelse og et billede uden forstyrrende refleksioner. Det er en fantastisk, alsidig kikkert, der er nemt at tage med, og som kan bruges til mange forskellige oplevelser: rejser, fugleture, sport, koncerter eller til at studere nattehimlen. En robust gummibelægning både beskytter kikkerten og gør den behagelig at holde. Man kan justere øjeafstanden til fire positioner, hvilket gør det nemt at finde en behagelig indstilling, selv hvis du bruger briller.

Om Kenkos billedstabilisering
Kenkos innovative billedstabilisering benytter gyro-sensorer og en gimbal-mekanisme med to aksler til at kompensere for både små vibrationer og større rystelser med hældninger på op til +/- 3 grader. Teknologien giver en perfekt billedoplevelse og er meget afslappende for øjnene.

Stabiliseringen betjenes med en let tilgængelig tænd/sluk-knap og drevet af et CR2-lithiumbatteri, der kan klare op til 12 timers uafbrudt brug. Hvis du glemmer at slukke for den, vil kikkerten selv gøre det efter 10 minutter for at spare strøm.

Forstørrelse: 14x
Objektiv: 30 mm
Overfladebelægning: FMC
Synsfelt ved 1000m: 77 m
Synsfelt i grader: 4,4°
Øjeafstand: 14 mm
Nærgrænse: 3,5 m
Stabiliseringsområde: +/-3°
Batteri: CR2
Batterikapacitet: 12 timer
Størrelse: 147x51x124 mm
Vægt: 515 g

 

Optisk stabiliserede kikkerter Varenummer: 103395

7.999,00 kr. Medlemspris 7.599,05 kr.

Kenko VCSMART VR 14×30 kompakt kikkert

7.999,00 kr. Medlemspris 7.599,05 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK