Kowa’s TSN-880-serie, der blev introduceret for næsten to årtier siden, har opnået en nærmest ikonisk status blandt fuglekiggere og friluftsentusiaster. Nu er tiden kommet til en opdatering: Kowa TSN-88 Prominar.

Den nye TSN-88 har en 88-mm konveksobjektivlinse af ren flouritkrystal, som er hjertet i alle optiker fra Kowa Prominar. Kombineret med en konkavlinse giver denne unikke linsestruktur en forbløffende brillans, eliminerer kromatisk afvigelse (aberration) og gengiver detaljer, som ikke tidligere var synlige for beskueren. Hvor du tidligere så et sort felt på fuglen, kan du nu se et helt nyt farvespektrum med endnu flere detaljer.

Den nye udsigtskikkert (spotting scope) har en forbedret optisk konstruktion og har en ny optisk belægning, der ikke kun er påført linserne, men også på prismet.
Det tilgængelige lys trænger ind gennem objektivlinsen og den interne optik, som til slut sendes til vores øjne via udgangspupillen. Jo flere lysfotoner, der kommer igennem linsen, jo bedre og tydeligere kan vi se objektet i høj forstørrelse. Takket være den overlegne optiske konstruktion producerer kikkerten et større og bredere farvespektrum end sin forgænger og giver en bemærkelsesværdig naturtro farvegengivelse.

Et nydesignet 95 mm filtergevind, placeret på selve kikkertens krop, kan bruges til at tilslutte et beskyttelsesfilter for at beskytte objektivlinsen mod støv, snavs og fedt.
Omplaceringen af filtergevindet til kikkertens hovedhus eliminerer et hulrum mellem objektivlinsen og filteret. Det reducerer yderligere risikoen for, at uønskede materialer sætter sig på objektivlinsen, og eliminerer lens flare.
Objektivlinsen er derudover beskyttet med Kowas unikke KR-belægning, som aktivt afviser snavs, fugt og støv.

TSN-88 Prominar har nye ergonomiske kurver og en ny form, der er skabt til den nyere TSN-99 kikkertserie. Den har et forbedret elegant design og en behagelig form, der er lavet til at give brugeren den bedste oplevelse og betjening ude i felten.

Den aluminiumsfatning, der tidligere blev brugt på TSN-880-serien, er blevet opgraderet til et hus af 100 % magnesiumlegering. Ved at anvende en 100 % magnesiumlegering-struktur er kikkerten nu en af de mest kompakte og lette i sin klasse og er også lettere og mere robust end den tidligere TSN-880.

25X-60x forstørrelse.

42-23 meters synsfelt på en kilometers afstand alt efter graden af forstørrelse.

1,9 kg.

Forbedret lystransmission
Ren fluorit krystaloptik
100 % magnesiumlegering
Dobbel tripod-montering
Filtergevind på kikkerthuset
100% vandtæt og nitrogenfyldt
Kowa KR-belægning på objektivlinsen
Lettere end den originale TSN-880 kikkert
Nyt aftageligt sigtepunkt

Teleskoper Varenummer: 105381

29.200,00 kr. Medlemspris 27.740,00 kr.

Kowa TSN-88A Prominar 25-60x teleskop

29.200,00 kr. Medlemspris 27.740,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK