En gave til din have
Med et lille insekthotel til vilde bier i FSC certificeret douglasgran og birk giver du ikke blot en hjælpende hånd til de trængte insekter, din have får også hjælp til bestøvning af blomster og frugttræer. Desuden hjælper insekterne der får gavn af insekthotellet, med at holde mængden af skadedyr som bladlus nede.
Insekthotellet vil hovedsageligt blive beboet af de hulboende vilde bier, også kaldet enlige eller solitære bier. Det drejer sig om murerbi, rosenbladskærerbi og bladskærerbi. De forpupper yngel i hullerne om foråret og sommeren, hvorefter ynglet overvintre, kommer ud til næste forår og skaber liv i haven.

Kraftig kvalitet
Insekhotellet er fremstillet af træ i kraftig kvalitet fra bæredygtigt dansk skovbrug og er selvfølgelig FSC certificeret. Douglasgran skal ikke behandles, da træsorten ikke forgår så let. Dette sikre et sundere miljø for insekterne igennem mange år. Tagudhænget holder insekterne tørre og raske i selv vådt vejr. Hullerne er boret i diametrene 2, 4, og 6 mm.

Ophængning og vedligeholdelse
Insekhotellet til vilde bier skal stå tørt og få så meget sol som muligt. Placeres helst en meter til halvanden over jorden. Det er vigtigt at insekhotellet ikke kommer i kontakt med jord.
De overvintrende pupper og larver fra de vilde bier kan klare enhver frost. Så længe der er danske blomster eller planter som erantis, pil, frugttræer, bærbuske og -planter og lyng når de kommer ud af boet, trives de.

For en nem løsning til gode bi blomster, klik her.

Bøjle til ophæng og aluminium søm medfølger.

Mål af insekthotellet:

Højde: 25 cm.
Dybde: 16 cm.
Længde 15 cm.

Synomymer: Insektbo, insekthus, bihotel, solitære bier, enlige bier.

Redekasser Varenummer: 104628

339,00 kr.

Lille insekthotel til vilde bier i FSC certificeret douglasgran

339,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager