Smuk fotobog med den danske natur som motiv

Som professionel naturfotograf tænkte Mads Hagen: Hvem der bare kunne tage til Kenya, Svalbard eller dybt ind i borneos jungle og komme helt tæt på giraffer,  isbjørne og orangutanger. Med fingeren på aftrækkeren servere verdens rigdom af farver og forunderlighed for betagede dokumentarseere hjemme i stuerne.

Men det havde mange andre før ham jo gjort. Hvad hvis man i stedet gik til det lokale og vekkendte med samme ambition: at vise naturen som noget eksotisk og dyrebart?
Med den tanke pakkede Mads Hagen sit kamera og sit arsenal af camouflage og skjul og gik undercover på de naturrigeste egne af sin hjemstavn Lolland-Falster.

Tre år senere blev det til denne bog – Mit Lolland-Falster – der er en genopdagelse af den danske naturs skønhed og skrøbelighed. Billederne i bogen er alle taget på de to øer og udgør fotografens personlige vision, men uanset hvor man bor i landet, vil man kunne genkende motiverne.
Alt fra sommerfugle til havørne, bøgeskove til hule træer, vandkantens vadefugle til grævlingen i natten.

Mads Hagen (f. 1998) er vokset op på Lolland-Falster og er professionel  naturfotograf. Hans mission er, via sine billeder, at inspirere til ture ud i naturen. Desuden vil han med sin fotografi sætte fokus på truede arter herhjemme i  Danmark såvel som ude i verden.

Naturbøger Varenummer: 105062

349,00 kr.

Mit Lolland-Falster – Mads Hagen

349,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK