Inviter mejserne og andre fede arter ind i haven

Inviter mejserne og andre fede arter ind i haven med denne Musvit redekasse i FSC certificeret douglasgran med 32 mm indgangshul. Fremstillet i hånden af dansk FSC-certificeret douglasgran fra bæredygtig skovdrift. Douglasgran udmærker sig ved sit rødlige og holdbare kerneved. Mejsekassen er samlet med rustfri stålskruer, der sikrer lang holdbarhed i det fugtige danske klima. Der er lagt stor vægt på en kombination af bæredygtighed og holdbarhed i materialevalget. Det er derfor heller ikke nødvendigt at behandle mejsekassen, hvilket både mejser og miljø sætter pris på. Det indbyggede dræn, tilpas ventilation, og opklatringsriller indvendigt i kassen giver mejse familien et tørt og lunt bo med et godt klima sommer som vinter.

Musvit redekasse i FSC certificeret douglasgran med 32 mm indgangshul er den perfekt til både nybegynderen og den erfarne, da der er gode chancer for at den flotte musvit vil flytte ind og mulighed for mange andre seje arter.

 

Nem at hænge op og vedligeholde

Mejsekassen kan åbnes og rengøres uden brug af værktøj. Vi anbefaler at man fjerner gammelt redemateriale om efteråret.

Det medfølgende bøjle- og aluminium søm giver mulighed for at hænge kassen hvor man vil. Selv på hurtigt voksende træer. Sæt sømmet halvvejs ind i træet og flyt redekassen ud ad når træet vokser.

 

Opsætning

Placer så vidt muligt redekassen imellem 1,5 meter(næse højde) til 3 meters højde. Alle arterne der kan bruge denne redekasse, har det fint med at den hænger i 1,5 meters højde. Dog kan broget fluesnapper og rødstjert godt lide at hænge lidt højere til vejrs, så hvis muligt kan man hænge redekassen i 2,25 meters højde og opefter. Der skal helst være mindst 10 meter mellem hver redekasse af samme type. Der kan dog godt placeres to Musvit redekasse i FSC certificeret douglasgran med 32 mm indgangshul lige ved siden af hinanden, da det samme fuglepar vil indtage begge kasser og have en større chance for at lave et ekstra kuld unger i den anden redekasse.

Indgangshullet bør vende mod nord eller øst. Hvis det kun er muligt at vende mejsekassen mod syd, vil der stadigvæk være god chance for en succesfuld ynglesæson da fuglene er gode til at tilpasse sig. Ellers kan man overveje vores redekasser af egetræ, da de har et endnu bedre indeklima.

Passer bedst til: musvit, blåmejse, topmejse, fyrremejse, sumpmejse, sortmejse, skovspurv og broget fluesnapper, men rødstjert, spætmejse og vendehals kan også finde på at bruge redekassen.

 

Med mejsekassen leveres

1 stk. rustfri bøjle til ophængning
1 stk. aluminiumsøm til montage på levende træer
1 stk. rustfri split til at holde forsiden på plads.

 

Mål og vægt

Indgangshul: 32 mm.
Højde: 31 cm
Bredde: 14,5 cm
Dybde: 15 cm
Vægt: 2 kg

Husk hulbeslag, hvis du vil holde spætten ude.

Klik her for at læse mere om musvitten.

Synonymer: Mejse kasse, musvitkasse, musvitredekasse, musvit redekasse, fuglehus, mejsehus, fuglebo.

Rødstjert Varenummer: 10101

319,00 kr.

Musvit redekasse i FSC certificeret douglasgran

319,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK