Musvitredekasse i FSC certificeret douglasgran med indkig
Inviter mejserne ind i haven med denne mejsekasse med 32 mm hul. Følg med i fuglene og deres ungernes liv ved hjælp af musvitkassens indbygget indkig. For at opleve fuglekassens beboer åbnes frontpladen nemt op med det isatte søm. Bagved er der en plexiglasrude der sørger for at beskytte rede, æg og unger, så man trygt kan kigge ind.
Det er bedst først at åbne kassen når ungerne er klækket, for da er forældrene mere ”låst” og acceptere at man tager et kik en til to gange om ugen. Hvornår er ungerne så klækket? Når man kan høre en masse tiggen på mad inden fra kassen! Man kan også følge med i om forældrene lige pludselig får ekstra travlt med at flyve ind og ud af kassen med mad til ungerne.

Holdbar og bæredygtig redekasse
Fremstillet i hånden af dansk FSC-certificeret douglasgran fra bæredygtig skovdrift. Douglasgran udmærker sig ved sit rødlige og holdbare kerneved. Mejsekassen er samlet med rustfri stålskruer, der sikrer lang holdbarhed i det fugtige danske klima. Der er lagt stor vægt på en kombination af bæredygtighed og holdbarhed i materialevalget. Det er derfor heller ikke nødvendigt at behandle mejsekassen, hvilket både mejser og miljø sætter pris på.
Det indbyggede dræn, tilpas ventilation, og opklatringsriller indvendigt i kassen giver mejserne et tørt og lunt bo med et godt klima sommer som vinter.

Nem at hænge op og vedligeholde
Mejsekassen kan åbnes og rengøres uden brug af værktøj. Vi anbefaler at man fjerne gammelt redemateriale om efteråret.
Det medfølgende bøjle- og aluminium søm giver mulighed for at hænge kassen hvor man vil. Selv på hurtigt voksende træer. Sæt sømmet halvvejs ind i træet og flyt redekassen ud ad når træet vokser.
Plexiglas ruden kan skubbes op, så man kan fjerne gamle reder og få fat i den medfølgende bøjle. Brug medfølgende pin til at låse og åbne kassen uden brug af værktøj.

Opsætning
Placer den så vidt muligt i næse højde eller i op til 3 meters højde. Indgangshullet bør vende mod nord eller øst.

Passer til: musvit, blåmejse, spætmejse, broget fluesnapper, skovspurv og rødstjert.

Med mejsekassen leveres
1 stk. rustfri bøjle til ophængning
1 stk. aluminiumsøm til montage på levende træer
1 stk. rustfri split til at holde forsiden på plads.

Mål og vægt
Højde: 31 cm
Bredde: 14,5 cm
Dybde: 15 cm
Hulstørrelse: 32 mm
Vægt: 2 kg

Husk hulbeslag, hvis du vil holde spætten ude.

Synonymer: observation redekasse, observationskasse, fuglekasse, musvitkasse, mejsekasse.

Redekasser Varenummer: 101032

489,00 kr.

Musvit redekasse med indkig i FSC certificeret douglasgran

489,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK