Følg fuglefamilien på nærmeste hold
Hvor mange mejser besøger egentligt din redekasse om vinteren for at søge ly for natten? Hvordan bygger en fugl en rede? Følg med på kameraet og se blandt andet de ihærdige forældre fodrer deres sultne unger op til 100 gange om dagen!

Med denne musvitkasse med kamera til TV i FSC certificeret douglasgran får man et klassisk og nemt analogt kamera, der giver et fint billede til at hygge sig med i stuen. Det lille kamera er monteret i toppen af en specielt bygget redekasse, og bringer livet i redekassen frem på en stabil forbindelse med det medfølgende kabel.

Musvitredekassen leveres med kameraet monteret og klar til brug. AV-kablet, også kaldet et RCA-kabel, sættes til fjernsynet, og tv-kanalen skiftes over på den kilde kablet blev sat ind i – vupti, så er du i gang.

Har dit TV ikke de rigtige stik? Hvis man ikke har RCA (AV) input, skal man bruge en RCA til HDMI-konverter. Det gør også at man kan vise billedet på en computerskærm med en HDMI-port.

Få det hele med
Billedet er i standard kvalitet og farver, hvilket svarer til 700 TV-linjer eller 512(H) x 582(V) pixels. Kameraet har night vision LED der giver et billede selv om natten og på mørke vinterdage. Den medfølgende engelske guide og online support gør at det er nemt at komme i gang.

Kameraet har en vid vinklet linse der sikrer godt udsyn i kassen. Linsen kan fokuseres, så man selv kan vælge hvor i kassen billedet skal være skarpest, og kameraet kan drejes. Vi anbefaler man placerer en lille genstand i redekassen på ca. 6 cm’s højde og fokusere på toppen. Så kan man se hver en fjer og glimtet i fuglens øje.

Klik her for at se en kort guide om hvor nemt det er at opsætte kameraet.

Til kameraet følger:
20 meter RCA/AV-kabel.
Bruger vejledning.

Kameraet får den strøm det skal fra fjernsynet. Det bruger: 8V DC <500mA.

Specialfremstillet mejsekasse i FSC certificeret douglasgran
Musvitkassen af douglasgran er designet så både fugle og mennesker får mest mulig gavn af kasserne. Redekassen har dræn i bunden så vand og fugt ikke ophober sig, og riller på indersiden, der letter opklatring for fugleungerne når de skal forlade kassen. Med medfølgende split kan forsiden uden brug af værktøj åbnes for inspektion eller rensning. Montering foregår med medfølgende bøjle i rustfrit stål og aluminium søm.

Musvitkassen er konstrueret med ekstra højde, så kameraet viser en bedre vinkel og ikke bliver tilsmudset af beboernes aktivitet. Et akryltag sørger for ekstra lys til kameraet, så billedet forbliver skarpt selv på mørke vinterdage.

Gennemtænkt design
Musvitkasse med kamera til TV i FSC certificeret douglasgran, er en redekasse af kraftig kvalitet der giver et godt hjem til havens flotte mejser. Douglasgran udmærker sig ved sit rødlige og holdbare kerneved. Musvitkassen er samlet med rustfri stålskruer, der sikrer lang holdbarhed i det fugtige danske klima. Det er derfor heller ikke nødvendigt at behandle musvitkassen, hvilket både fugle og miljø sætter pris på.
FSC® certificeringen er din garanti for at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det vil sige at nedfaldne træer får lov til at ligge, buske kan gro og træer med reder i ikke fældes.
Træet kommer fra skovene omkring Silkeborg og redekassen er produceret i Danmark. Ikke noget med at det kommer langvejs fra og har udledt masse benzinos.

Opsætning
Det gængse råd er at redekassen får lidt ly for solen, indgangshullet ikke vender mod vest og at kassen hænges i 1,5 til 3 meters højde. Er det ikke muligt at hænge redekassen optimalt, er det stadigvæk bedre at hænge en end at lade være. Fugle er gode til at tilpasse sig.
For at kameraet kan få lys til at give et godt billede, anbefaler vi at det ikke placeres i et mørkt hjørne af haven.

Passer bedst til:
Musvit, blåmejse, sortmejse, topmejse, sumpmejse, fyrremejse, skovspurv og broget fluesnapper, men rødstjert, vendehals og spætmejse kan også finde på at bruge redekassen.

Hvis man ønsker, kan man ændre redekassen til ren mejsekasse, ved at bruge et 28 mm hulbeslag. Så kan kun blåmejse, sortmejse, topmejse, sumpmejse og fyrremejse bruge mejsekassen.

Hulstørrelse: 32 mm.

Til fuglekassen medfølger:
1. stk. rustfri bøjle.
1. stk. rustfri aluminium søm.
1. stk. rustfri split til at lukke forsiden.

Husk hulbeslag, hvis du vil holde spætten ude.

Synonymer: Fuglekamera, kamera redekasse, redekasse med kamera, observationskasse, mejsekasse, mejse redekasse, musvitkasse, blåmejsekasse, kamerakasse, fuglekasse med kamera.

Rødstjert Varenummer: 105230

949,00 kr.

Musvitkasse med kamera til TV i FSC certificeret douglasgran

949,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK