Ergonomisk og fleksibel design samt et stilfuldt udseende, gør National Geographic Africa Medium Rygsæk den ideelle måde at holde dit udstyr sikkert og stilfuldt

Den udgør også den perfekte smarte løsning til at bære dit udstyr og personlige ejendele, når du er på farten. Dette skyldes, at den også har tilstrækkelig plads til at opbevare din 15-tommers bærbare computer, så du kan forblive tilsluttet, uanset hvor du rejser hen.
Desuden har den en skjult lomme, der deler tasken op i to rum, så du kan holde alt pænt organiseret og let tilgængeligt til dit næste eventyr. For at sikre kvaliteten er denne mellemstore kamerarygsæk designet med holdbart kanvas, ægte læder og åndbart bomuld.

Det betyder, at den er bygget til at modstå tidens tand og er ekstremt slidstærk. Designet til de højeste standarder kan den bære overraskende tunge belastninger og kan bæres komfortabelt på din ryg takket være de polstrede justerbare skulderstropper.
Og med lynlåse i to retninger øverst og nederst på rygsækken vil du ikke have problemer med at grejet op og pakke dit udstyr væk, når du har travlt.

Kikkerttasker Varenummer: 104357

1.999,00 kr. Medlemspris 1.599,20 kr.

National Geographic Africa Medium A5290 rygsæk

1.999,00 kr. Medlemspris 1.599,20 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager