Bogen er delvist en afløser af den for længst udsolgt Nationalpark Thy – natur i særklasse.
Efter nøje overvejelser blev det besluttet ikke at genoptrykke bogen – trods mange opfordringer.
Ideen om at lave en helt ny bog blev imidlertid født. Det kunne være interessant og udfordrende at samle naturherlighederne, langs nord- og vestkysten af Thy, i én bog. Med helt nye tekster og helt nye billeder.
I forordet, af Ib Nord Nielsen, skrives:
Denne bog Natur på kanten – i og omkring Nationalpark Thy er en kalejdoskopisk rejse i billeder og ord gennem det vestlige Thy og Hanherred fra Agger Tange i syd til Bulbjerg i nord. Vi kommer langt omkring, både hvad angår emner, arter og lokaliteter, men det er altid naturen, der har første-prioritet.
Endvidere skrives:
Jens Kristian Kjærgaard leverer også i denne bog en lang række mesterlige fotografier, som både registrer virkeligheden, som den er og som også har stor kunstnerisk værdi. Han beviser med sine billeder, at skønheden, dramatikken og oplevelserne findes både i det store åbne landskab og helt tæt på i insektets øje.
Karsten Bjørnskovs tekster er oplysende, velformuleret og med personlig holdning. Karsten tager altid naturens parti.
Bogen henvender sig til alle, der ønsker at fordybe sig i den unikke nordvestjyske natur. Det er naturen i de åbne vidder, kyst, klitter, sø og hede, som er prioriteret højst. Der fortælles endvidere om blandt andet sandflugtens historie og dets påvirkning på landskab og mennesker.
368 sider 28,5 cm. x 24,5 cm, ca. 2,3 kg.

Naturområder Varenummer: 104053

475,00 kr.

Natur på Kanten – i og omkring Nationalpark Thy

475,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK