Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Naturbutikken får ny webshop!

Vi glæder os til at kunne vise Naturbutikkens nye webshop frem. Med nyt design og en ny opsætning har Naturbutikkens webshop fået et frisk pust, der skal gøre det nemmere og mere inspirerende for jer, der benytter vores webshop.
Naturbutikken | 26. maj 2023

Vi glæder os til at kunne vise Naturbutikkens nye webshop frem.
Med nyt design og en ny opsætning har Naturbutikkens webshop fået et frisk pust, der skal gøre det nemmere og mere inspirerende for jer, der benytter vores webshop.

Den nye webshop tilbyder overskuelige oversigter og kategorier over vores store udvalg af optik, grej, fuglekasser, beklædning og meget mere, så du let kan navigere rundt i vores sortiment og let kan finde netop det, du søger.

Blog indlæg og personlige beretninger for udvalgte varer er tilgængelige for at give et bedre indblik i, hvad produktet tilbyder i praksis ,og hvordan det bruges ude i felten.

Fra webshoppen har du let adgang til vores sociale medier, facebook og instagram, så du kan følge med i, hvad vi laver i butikken og ude omkring i landet.
Fremadrettet vil man på Naturbutikkens webshop kunne logge ind med sit medlemsnummer eller den e-mail, som man også bruger på ”minside” hos DOF. Derved vil man fremover også kunne se egne køb, som er foretaget i Naturbutikken både i webshoppen og butikken.

Et nyt reklamationssystem vil b.la give. mulighed for at oprette en reparation-reklamation via webshoppen og supplere med egen beskrivelse og billeder. Her vil det også være muligt at anmode om en returforsendelse. Dette vil gøre det nemmere for kunderne og for os at håndtere reparationer og reklamationer fremadrettet.

Mange gange velkommen til den nye webshop.

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Ny fuglekikkerter og seriøse opgradering

Som Dansk Ornitologisk Forenings butik arbejder vi selvfølgelig ikke kun for at fremme interessen for fugle og natur i København, hvor butikken ligger, men også i resten af Danmark og i visse tilfælde Sverige og Norge. Derfor inviterer vi med glæde enhver spirende ornitolog til en snak om, hvad man skal kigge efter i en god kikkert til at se på fugle, ligesom vi også gerne supplerer de erfarne ornitologer med det nyeste udstyr.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktører, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På globalt plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife