Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Naturmødet 2024

I år er vi hos Naturbutikken glade for at deltage i Naturmødet i Hirtshals, hvor vi møder 30.000 naturinteresserede fra hele landet. Efter sidste års succes vil vi have en større stand, hvor vi tilbyder vejledning og mulighed for at prøve og købe det rette udstyr, såsom kikkerter, teleskoper og fuglebøger. Vi ser frem til at dele vores begejstring for naturen og hjælpe jer med at nyde og forstå naturen bedre.
Naturbutikken | 02. maj 2024

Vi ses til Naturmødet i Hirtshals

Dette år kommer Naturbutikken igen med på Naturmødet i Hirtshals, hvor 30.000 besøgende fra hele landet mødes for at dele interesse, viden og begejstring for naturen. Fokus er både på beskyttelse af naturen, såvel som benyttelsen af den.

Muligheder og succes

Sidste år var en kæmpe succes med mange besøgende og stor interesse for Naturbutikkens stand. I år deltager vi igen med en endnu større stand, hvor vi byder velkommen til alle interesserede og står klar med råd og vejledning indenfor diverse grej. Her vil du få mulighed for at prøve den kikkert eller det teleskop, der passer præcis til dig, eller anskaffe dig den helt rigtige fuglebog, som du står og mangler.

Begejstring og glæde

Vi glæder os utrolig meget til, igen i år, at dele begejstringen for naturen med jer, og til at dele vores
erfaring omkring, hvordan du kan komme til ikke blot at nyde den bedre, men også blive klogere på den med det helt rigtige udstyr.

Vi ses på Naturmødet

Hvornår
23-25 Maj

Hvorhenne
9850 Hirtshals

Find vej

Stemningsbilleder fra Naturmødet

Billedekreditering: Naturmødet

Gør dig klar til et fordybende natur-eventyr med Naturbutikken ved Naturmødet 2024 i Hirtshals! Med over 30.000 besøgende fra hele Danmark er dette års møde en central begivenhed for alle, der værdsætter og ønsker at lære mere om naturen. Som en stolt del af DOF BirdLife Danmark, er vores mission at styrke beskyttelsen og forståelsen af fugle og deres habitat, samtidig med at vi sikrer, at naturen kan nydes ansvarligt og bæredygtigt.

Sidste år oplevede vi en overvældende succes og interesse for vores stand, og dette år kommer vi tilbage endnu større og bedre. Vores stand vil være et hotspot for enhver natur- og fugleentusiast, hvor vi tilbyder personlig vejledning og demonstrationer af vores førsteklasses kikkerter, teleskoper og andre naturprodukter. Du vil få mulighed for at prøve udstyr, der passer perfekt til dine behov, eller finde den ideelle fuglebog, der kan berige din naturforståelse.

Vi glæder os enormt til at dele vores passion og viden med dig på Naturmødet. Vores ekspertteam står klar til at guide dig igennem valget af det perfekte udstyr, så du ikke kun kan nyde, men også blive klogere på naturen. Naturmødet er en fantastisk lejlighed til at forbinde, lære og fejre naturens vidundere sammen med tusindvis af andre naturinteresserede. Kom og besøg os, og lad os sammen tage skridtet videre mod en mere bevidst og bæredygtig tilgang til den natur, vi alle værner om.

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktister, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På global plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife