Tag Moonlite™ med dig på dine eventyr i det fri og nyd følelsen af vægtløshed, mens du læner dig tilbage under stjernehimlen

Den er nem at sætte op og fylder næsten ingenting i din rygsæk. Moonlite er den ultimative stol til alle dine udendørs aktiviteter, om det så er en picnic i parken eller en lang rygsækstur. Dens oversized rør, kombineret med smedet aluminiumsnav, giver enestående styrke og stabilitet. Det, der gør Moonlite unik, er dens justerbare siddeposition, hvilket gør den perfekt til både spisning og afslapning.

Moonlite-stolens fremragende komfort skyldes dens specielt designede net, der strækker sig for at rumme og støtte forskellige kropstyper sømløst, uden brug for sømme. Denne innovative sømløse sæde er fastgjort til rammen med Y-formede kugleledsforbindelser, der drejer og tilpasser sig din krop, hvilket forhindrer ubehagelige trykpunkter. Med dens justerbare siddepositioner og førsteklasses konstruktion tilbyder Moonlite en transformerende siddeoplevelse, alt sammen i et kompakt og let design, der passer til enhver form for eventyr.

I overensstemmelse med vores engagement i bæredygtighed er Moonlite fremstillet af 100% genbrugsmaterialer fra forbrugerne til remme og net, mens beslagene til ryglænet og netmaterialet opfylder bluesign®-godkendelsesstandarderne.

Foldestol Varenummer: 105695

1.299,00 kr.

Nemo Moonlite Reclining Camp Chair foldestol

1.299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK