Ocean - Great Barrier Reef - byg et koralrev ved at samle kort og nå mål for at vinde.

I spillet “Ocean: Great Barrier Reef” påtager man sig rollen som marinebiologer, der deltager i en konkurrence om at gøre en indsats for at genopbygge en del af det verdensberømte Great Barrier Reef.

Great Barrier Reef, et imponerende koralrev, der strækker sig over 2.300 km, er verdens største koralrev og et kritisk økosystem for havets flora og fauna. Desværre er dette naturskønne vidunder truet, og hvis der ikke tages bedre vare på det, frygter biologerne, at det kan forsvinde inden for de næste 50 år.

Bygning af et Harmonisk Koralrev

I spillet “Ocean – Great Barrier Reef” indtager du rollen som en marinebiolog, der har til opgave at konstruere en lille del af dette fantastiske koralrev. Du begynder med et lille koral-kort og skal være den første til at bygge yderligere 10 koraler på det. Men det er ikke ligegyldigt, hvilke kort du bruger. Der er bonusser og ekstra point at opnå, hvis du formår at skabe det mest harmoniske rev blandt alle spillerne.

Spilregler

Der er tre måder at vinde spillet på:

  1. Bliv den første, der fuldfører et helt koralrev. Hvis du udvider dit startkort med 5 kort på hver side, er revet færdigt, og du vinder spillet. Medmindre du selvfølgelig bliver slået på målstregen af en anden marinebiolog.
  2. Opnå 20 point. Koral-kortene har forskellige værdier, så nogle giver flere point end andre. Hvis du samler de rette kort og opnår mindst 20 point, vinder du spillet.
  3. Saml 6 komplette sæt af koraler i samme farve. Den tredje (og sværeste) måde at vinde på er ved at konstruere et koralrev, hvor farverne matcher på alle kort. Dette kræver, at du samler de helt rigtige kort, men det er også den mest imponerende måde at vinde på. Hvis flere spillere vinder i samme runde, overtrumfer denne metode de to andre, og du går sejrrigt ud af spillet!

Du får adgang til koral-revene ved at samle fiskekort i de rette farver, så du kan “købe” de nødvendige kort. Dette minder om måden, man samler togkort i “Ticket to Ride”. Der er altid 8 fælles koral-kort at vælge imellem, men som et taktisk element har hver spiller også 3 personlige kort, som kun de kender.

Spillet inkluderer

Spillet indeholder 144 smukt designede kort baseret på håndtegnede motiver af Michael Løhse Andersen, som også står bag spillet “Biotopia”. Det er designet til 2-5 spillere i alderen 8 år og op, med en spilletid på 25-45 minutter, afhængigt af antallet af spillere.

Spil med fugle og dyr Varenummer: 10579

199,00 kr.

Ocean – Great Barrier Reef spil om havet

199,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK