Et smart pindsvinehus der går i et med haven
Giv havens lille kampvogn en hjælpende hånd med dette holdbare og kompakte Pindsvinehus i FSC certificeret douglasgran. Dette pindsvinehus er fremstillet med henblik på overdækning med blade og andet, så det fremstår så naturligt og diskret i haven som muligt. Pindsvinehuset placeres på jorden i tilknytning til buske, krat, brændestakke eller grenbunker, hvor pindsvin i naturen færdes. Pindsvinehuset er fremstillet med vindfang, så pindsvinet kan opholde sig i læ vinteren over. Taget er fremstillet af vandfast folieret krydsfiner der tåler fugt og snavs og vægene af det vejrbestandige douglasgran.

Pindsvinene spiser insekter og snegle
Når du opsætter pindsvinehuse kommer der flere pindsvin i din have. Pindsvinene hjælper dig med at holde bestanden af skadevoldende insekter nede. Pindsvin lever næsten udelukkende af insekter og andre hvirvelløse dyr. Specielt snegle er pindsvinene glade for. Mest de små have snegle med hus, men også i nogle tilfælde dræbersnegle. Derudover spiser de biller, edderkopper, orme og hvad de ellers kan komme til af kryb og kravl.

Hjælp pindsvinene med boligindretningen
Placere pindsvinehuset et sted i haven hvor der aldrig står vand når det regner. Pindsvinene må ikke blive våde når de er i dvale om vinteren. Når du har fundet det rette sted til pindsvinehuset i din have, er det en stor hjælp for pindsvinet, hvis huset fyldes op indvendig med tørt græs eller blade. Halm eller hø kan også bruges. Pindsvinene vil så selv forme en rede inde i huset af materialet.

Pindsvin aktive om vinteren?
Specielt i lune perioder om vinteren kan pindsvinene godt live op og tage et par turer uden for huset. Her kommer de af med deres efterladenskaber og finder med lidt held lidt føde i form af overvintrende insekter. Pindsvinene finder selv tilbage til pindsvinehuset når det bliver koldt igen

Tekniske specifikationer:
Højde: 17cm
Bredde: 35cm
Dybde: 39cm
Indgangshul: 12x12cm
Bræddetykkelse: 22 mm douglasgran
Tagplade 9mm vandfast krydsfiner
Samlet med rustfri A4 skruer

Redekasser Varenummer: 104624

449,00 kr.

Pindsvinehus I FSC certificeret douglasgran

449,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK