Et lille hvil
Når man alligevel skal ud med kikkerten eller kommer hjem fra en tur, og trænger til et lille hvil. Denne Redekasse til snapseglas og flaske er perfekt hvis man trænger til en pause eller lidt luft, og vil ud på en frisk tur.
Der er to snapseglas og plads til en ½ litter gammeldansk eller andet godt til ganen. En sjov gaveidé til den fugleinteresserede, der giver mulighed for at tage et lille hvil for sig selv eller med partneren som selskab. Snapsekassen er dansk produceret og lavet i fyrretræ.

Støt den gode sag
Når du sætter denne kasse op støtter du mennesker, der har brug for en ekstra hånd! Kassen er lavet på Nordfynsværkstedet, et specialværksted for borgere der har brug for en ekstra indsats. Vi er glade for at kunne hjælpe fuglene og samtidigt støtte et opholdssted, der giver personer med særlige behov en værdig hverdag.

Udsættes kassen for vind og vejr, anbefaler vi at den bliver malet med miljøvenlig maling eller behandlet med koldpresset linolie. Så holder kassen i mange år.

Flasken holdes fast af en holder placeret 16 cm over bunden. Holderen passer til flaskehalse med en diameter op til 4 cm.

Det anbefales at undgå ynglende fugle i kassen.

Glas og to ophængsbeslag medfølger.

Synonymer: Fuglekasse med glas og flaske, mejsekasse med glas og flaske, snapsekasse, ølkasse, flaskeholder.

Redekasser Varenummer: 109158

349,00 kr.

Redekasse til snapseglas & flaske

349,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK