En hjælpende hånd til to fede fugle
Denne Redekasse til vandstær og bjergvipstjert i FSC certificeret douglasgran kan hjælpe begge disse flotte arter. Redekassen placeres tæt på eller over løbende vand. Hænges højest nogle få meter op fra vandoverfladen. Helst blot en meter. Hvis vandløbet har tendens til store svingninger i vanddybden, placeres redekassen i sikkerhed højere oppe med indgangen vendende væk fra strømmen.

Både vandstær og bjergvipstjert elsker løbende åer eller små floder. Vandstærkassen/bjergvipstjertkassen hænges typisk under broer eller andre konstruktioner tæt på eller over vandet. Der er også chance for at de vil acceptere redekasser opsat under f.eks. gangbroer ved søer, hvis der er løbende vand tæt på.
Har man begge arter i samme område, kan man hænge en kasse op til hver med få meters mellemrum.

Langtidsholdbare og bæredygtige materialer
Redekassen er fremstillet af FSC-certificeret douglasgran fra bæredygtig dansk skovdrift. Træsorten er meget velegnede til redekasser, fordi den har et højt indhold af kernestoffer i veddet. Kernestofferne forhindrer bakterie- og svampevækst og sikrer redekassen en lang levetid. Redekassen behøver ikke behandling og vil med tiden få en flot sølvgrå patina. Kassen er samlet med rustfri skruer.

Vandstæren yngler mest der hvor der er opsat redekasser til den og hvor vandet er meget rent. Ynglende vandstær er et kvalitetsstempel men kan være stolt af. Læs mere om vandstæren her.

Bjergvipstjerten findes i hele landet, men er mest i fremgang i Jylland. Læs mere om bjergvipstjerten her.

Rødstjert, grå fluesnapper og rødhals kan også finde på at bruge denne redekasse.

Redekasser Varenummer: 105105

419,00 kr.

Redekasse til vandstær og bjergvipstjert i FSC certificeret douglasgran

419,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK