Giv fuglene en god bolig, som holder i mange år
Få den forsigtige rødhals, også kaldet rødkælk, som nabo og giv den en hjælpende hånd ved at sætte en rødhals redekasse op. Rødhals redekasse i fyrretræ er en solidt dansk produceret redekasse i fyrretræ og sikrer gode forhold for fugleungerne. Rødhalsen og andre dyr kan bruge redekassen hele året! De bruger nemlig redekassen til at søge ly for vind og vejr. Om vinteren bruger fuglene eller andre dyr redekassen til at overnatte i. Om foråret og sommeren når fuglene yngler, får de stor gavn af kassen, da der desværre er mangel på ynglesteder i den danske natur.

Arter
Indgangshullet passer bedst til rødhalsen, men gærdesmutten, grå fluesnapper og rødstjert kan også finde på at bruge redekassen.

Rødhalskasse i fyrretræ opfylder anbefalingerne fra DOF. Anbefalingerne fra DOF betyder at fugleungerne har gode vilkår, da kassen er stor nok til at ungerne ikke maser hinanden.

Støt to gode sager
Når du sætter denne rødhalskasse i fyrretræ op, støtter du både de fugle og mennesker der har brug for en ekstra hånd! Redekassen er lavet på Nordfynsværkstedet, et specialværksted for borgere der har brug for en ekstra indsats. Vi er glade for at kunne hjælpe fuglene og samtidigt støtte et opholdssted, der giver personer med særlige behov en værdig hverdag.

Til redekassen medfølger ophængsbeslag.

Er redekassen blevet brugt skal den tømmes om efteråret. Evt. med en tang.

Vi anbefaler at den bliver malet med miljøvenlig maling eller behandlet med koldpresset linolie. Så holder redekassen i mange år.

Tips
Rødhalsen sætter pris på at redekassen hænger lidt skjult i hoftehøjde og op til 2 meter. F.eks. under et tagudhæng eller tæt på buskads. Kassens indgang skånes for direkte sol og vendes væk fra den største aktivitet i haven. Evt. ved at hængekassen med indgangshullet vinkelret på muren, væk fra havens midte.  Fuglene er dog gode til at tilpasse sig og får også glæde af kassen hvis den hænger anderledes.

Oplever man at der er kamp om redekassen i haven, kan man overveje om det er tid til at sætte en ny op. Vi anbefaler at der er ca. 10 meter mellem hver redekasse af samme type, for at de kan blive beboet af forskellige familier.

Klik her for at læse mere om rødhalsen.

Synonymer: Rødkælk kasse, rødkælkkasse, rødhals kasse, rødhalsredekasse, rødhals redekasse, fuglehus, rødhalshus, fuglebo.

Rødhals Varenummer: 109170

229,00 kr.

Rødhals redekasse i fyrretræ

229,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK