Lær at artsbestemme Europas rovfugle og ugler

Rovfuglene hører til de fuglearter, der kan være vanskelige at artsbestemme, særligt fordi man oftest ser dem flyvende på stor afstand. Denne bog gør det nemmere at identificere de 40 forskellige, europæiske arter fra hinanden, fordi bogens udgangspunkt og vægt lægges på deres flugtsilhuetter, form – og når man med kikkert tydeligere kan se deres fjerdragt, mønstre og farver. Silhuetterne for de enkelte arter ledsages af det foto, silhuetterne er dannet ud fra.

For første gang inkluderer bogen desuden de 13 europæiske ugler, dels da de også lever af rov, og dels fordi en del af dem også er dagaktive og derfor kan forveksles med nogle af de rovfuglearter, bogen omhandler. Bogen indeholder i alt over 400 illustrationer samt QR-koder med arternes kald, skrig og sang.

Bogen er tænkt som supplement til Lars Gejls anden bog Rovfugleguiden, da denne er for stor og omfattende til at kunne fungere som decideret feltguide. Desuden er quick-guide systemet i den nye bog væsentligt udbygget, idet silhuetterne er måden, hvorpå brugeren lettere kan identificere de enkelte arter fra hinanden. Bogen er således uundværlig for fugleinterresserede, som anser rovfuglene som det ypperste.

Felthåndbøger Varenummer: 105106

199,00 kr.

Rovfugle og ugler i Europa

199,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK