Natuglekasse
Natugler er standfugle, og man har derfor fornøjelse af dem hele året. Det meste af året ser man dem sjældent, men i det tidlige forår og hen til først på sommeren er de meget synlige. Først skal der kurtiseres, hvilket ofte sker midt på dagen, siden er der æg i kassen og ret stille, men det ændrer sig i starten af maj, når ungerne er klækket, og forældrene har travlt. Når ungerne har forladt reden, fodres de uden for reden, og man finder dem ofte ved, at de tigger med et skarpt “swiiiii”. Når efteråret nærmer sig, er ungerne blevet så store, at der ikke længere er plads til dem på territoriet, og de jages væk af forældrene.

Opsætning
Vi anbefaler at uglekassen kommer op i 6 meters højde eller højere. Uglerne kan dog godt tilpasse sig en kasse der hænger lavere, så længe der ro. Den anbringes fortrinsvis i træer, men bygninger kan også bruges, f.eks en nord-eller østvendt gavl. Uglerne afskyr sol direkte ind i kassen.

Man bør sikre sig, at der er helt fri luftkorridor ind til kassen. I nåletræer må man ofte fjerne et par grene, der sidder umiddelbart over kassen, ellers hænger de som gardin ned over flyvehullet.

For at kassen skal holde længe, anbefales det at behandle træet med koldpresset linolie eller miljøvenlig maling.

Kassen er ikke samlet ved levering.

Reb medfølger.

Læs mere om natuglen her.

Synonymer: Natugle redekasse, natugleredekasse, natugle kasse, ugle kasse, uglekasse, uglehus.

Ugler Varenummer: 109177

579,00 kr.

Saml selv natuglekasse i finer

579,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK