Maksimal beskyttelse
Den suværene Schwegler 2GR rovdyrssikret redekasse i træbeton er specielt designet i samarbejde med erfarne naturbeskyttere, til at give fuglene den maksimale beskyttelse mod rovdyr og andre trusler. Det unikt designet indganghuls beskytter beboerne mod selv de mest stædige katte, skader, mår og egern. Med det ovale indgangshul på 30×45 mm kommer der mere lys ind i kassen, end med det traditionelle runde indgangshul på 32 mm. Lyset får fuglene til at bygge reden allerbagerst i kassen, hvor de er bedst beskyttet fra rovdyrenes lange arm. Arter som rødstjert og vendehals, der er ikke er lige så tilbøjelige som andre arter til at gå i redekasser, sætter pris på det ekstra lys det ovale indgangshul giver.

Maksimal udnyttelse
Udover at det specialt designet ovale indgangshul giver bedre muligheder for arter og beskyttelse, giver Schwegler 2GR rovdyrssikret redekasse også flagermus mulighed for at søge ly om vinteren med den indbyggede fordybning. Altså kan redekassen gøre gavn hele året. De fugle og flagermus som bliver hjulpet af kassen, er nogle af de bedste arter til at spise skadedyrene der plager planterne i haven eller parken. Derfor kan en redekasse være med til at hjælpe monokulturene af planter og andet i haven.

Maksimal holdbarhed
Træbeton er det mest slidstærke materiale redekasser kan fremstilles af. Det består af ler og træspåner fra FSC certificeret skovbrug. Det er et åndbart materiale, der ikke forgår i naturen, isolere godt med både varme og kulde og holder spætten ude. Frontpladen kan nemt fjernes for at inspicere redekassen og fjerne gammelt redemateriale. Det anbefales at gammelt redemateriale fjernes hvert efterår. Ellers fyldes redekassen op efter flere år.

Opsætning
Med den medfølgende bøjle og aluminium søm, placeres redekassen i mindst 1,5 meters højde og med indgangshulet i læ for solen. Typisks mellem nord og øst.

Arter
Blåmejse, sortmejse, sumpmejse, topmejse, fyrremejse, musvit, broget fluesnapper, rødstjert, vendehals, spætmejse, skovspurv og gråspurv.

Redekasser Varenummer: 104564

399,00 kr.

Schwegler 2GR rovdyrsikret redekasse i træbeton – ovalt hul

399,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK