Glade dage med bysvalerne
Nyd svalerne i deres jagt på insekterne med denne Schwegler bysvale redeskål 9B til to familier. Bysvaler yngler normalt i bjerge og klipper, men har tilpasset sig til bygninger. Det er hovedsageligt på bygninger de yngler i Danmark. Da flere og flere moderne bygninger dog ofte er glatte og uden fordybninger, har svalerne sværere ved at bygge holdbare reder. Flere steder mangler svalerne også adgang til byggematerialer i form af f.eks. mudder. Giv dem derfor en hjælpende hånd efter den lange tur fra Afrika med denne perfekt designet redekasse.

Denne redekasse er ektra smart, da den efterligner den hule-agtige fornemmelse bysvale eftersørger i deres redder. Faktisk har kunder fortalt at de begyndte at inspisere redeskålene få minutter efter opsætningen.

Ved at tage en pin ud, kan hver redeskål tages ned og inspireres eller rengøres.

Sociale fugle
Bysvaler er meget sociale og vil derfor gerne bo tæt på hinanden. Der er ingen grænse for hvor mange og hvor tæt de vil leve sammen. Derfor er denne redeskasse med to skåle optimal, hvis man gerne vil have sin egen lille eskadrille af bysvaler boende. Så får man også valuta for pengene, når de små jetjawere suser rundt i jagten efter insekter.

Egenskaber:

  • Langt liv da træbeton ikke forgår
  • Åndbart materiale der sikre en balanceret temperatur
  • Nem at rengøre og inspicere
  • Vibrationer fra f.eks. tung trafik løsner ikke redekassen ved opsætning under broer
  • Svalerne kan bruge reden lige så snart de vender hjem fra overvintringen i Afrika


Opsætning
Bysvaler yngler gerne i kolonier og vil gerne have rederne placeret tæt på hinanden. Sættes de op udenfor, foretrækker de at have læ under f.eks. et tag eller udhæng. Hvis de placeres inde i bygningener, så sørg for at de konstant har mulighed for at komme ind og ud.
Når først bysvalerne har bidt sig fast, kan der potentielt komme mange til. Man bestemmer selv hvor mange man vil stille til rådighed.

Rengøringen er ikke strengt nødvændigt, men forbedrer yngleforholdende.

Skruer medfølger ikke.

Dimensioner:
Vægt: 3,2 kg.
Mål: 46 x 11 x 15,5 cm.

Svaler Varenummer: 104888

449,00 kr.

Schwegler Bysvale redeskål 9B til to familier

449,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK