Universal og gemmetestet Schwegler Flad flagermuskasse 1FF
Schwegler Flad flagermuskasse 1FF har vist sig meget effektiv i alle situationer og er en af de bedste på markedet. Det egner sig til mange af de almindelige danske flagermus og passer godt til både haver, skove, bygning, parker, kirkegårde og altaner. Flagermus elsker varme og takket være den sorte træbeton, flade overside og en solid træplade udlignes temperatursvingninger i kassen. Det skaber det bedste indeklima og bosted til flagermusene. Det gør det muligt for flagermusene at flytte sig fra den kølige træflade til den varme træbeton afhængigt af deres individuelle behov, hvilket de sætter stor pris på. I denne flagermuskasse kan de sove dagen igennem og overvintre.

Schwegler Flad flagermuskasse 1FF kræver ingen vedligeholdelse og er selvrense, da afføring falder ud af bunden. Så behøver man ikke at klatre højt til vejrs hvert efterår for at rense kassen og risikere at forstyrre flagermusene. Frontpladen kan løftes af for at inspicere kassen.

Beskyt og hjælp flagermusene
Flagermus har det desværre hårdt, da de ligesom fuglene er meget sårbare for fældning af deres naturlige yngle og overvintrings steder i gamle træer. På grund af flere og flere bygninger isoleres, forsvinder mange af deres små gemmesteder i byerne desværre også.

Ved at hænge Schwegler Flad flagermuskasse 1FF op, giver man dem deres levesteder tilbage og hjælper med at opretholde balancen i økosystemet. Ligesom fuglene spiller en vigtig rolle ved at spise insekter og skadedyr om dagen, udfylder flagermusene den samme rolle om natten.

Opsætning
Takket være en velbalanceret monteringsløsning kræves der kun et søm eller skrue for at fæstne flagermuskassen forsvarligt. Der er en rund fordybning på bagsiden, der gør det muligt at opsætte kassen på pæle eller træstammer. Ved hjælp af fire støttepunkter kan flagermuskassen også installeres på huse, garager, tårne og murer. Det medfølgende aluminiumsøm skader ikke træet.

Kassen hænges i 3 meters højde og opefter, hvor den kan få sol og er i læ for den værste vind. Der skal være fri indflyvning foran og under kassen. De bedste steder at hænge flagermuskasser er tæt på vand, såsom søer, vandløb og åer.

Sæt gerne flere kasser op tæt på hinanden. Hvis muligt i sigtelinje af andre kasser, så de kan se hinanden. Flagermus har en tendens til spontant af skifte overnatningssted for at efterkomme deres behov i løbet af året. Man kan med fordel også opsætte fuglekasser tæt på, så fugle og flagermus ikke tager hinandens kasser på grund af mangel på rede- og overvintringspladser.

Holdbarhed og materiale
Schwegler Flad flagermuskasse 1FF er støbt i træbeton og holder 20 til 25 år. Det indre rå træpanel er lavet af langtidsholdbart træ. Træbeton er et åndbart og spættesikkert materiale der holder mange år.

Medfølger:
Ophængsbøjle
Galvaniseret aluminiumssøm

Dimensioner og vægt
Mål: 27 x 43 x 14 cm.
Indgang: 12 x 24 cm.
Vægt: 9 kg.

Redekasser Varenummer: 129/9

999,00 kr.

Schwegler Flad flagermuskasse 1FF

999,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK