Efterligner naturens design
Giv fremragende yngleforhold til dine fugle med denne Schwegler Musvit redekasse i træbeton 1B. Følg med i deres liv fra de ihærdige forældre bygger rede, til de søde unger flyver derfra og lære at være fugl i dine buske og træer. Om vinteren bruger fugle, insekter og andre dyr gerne redekassen som læ for vind og vejr.
Træbeton er yderst velegnet til redekasser pga. dets isoleringsevne både mod varme og kulde, muligheden for at støbe det helt perfekte bo til fuglene og dets lange holdbarhed. Fuglekassens indre er støbt så det matcher de huller fuglene ville vælge ude i naturen.
Desværre er der er en stor mangelvare på gamle træer med gode redehuller i Danmark. Derfor er man med til at give fuglene en stor hjælp ved at sætte redekasser op.

Egenskaber
Træbeton er det mest slidstærke materiale redekasser kan fremstilles af. Det består af ler og træspåner fra FSC certificeret skovbrug. Det er et åndbart materiale, der ikke forgår i naturen, isolere godt mod både varme og kulde og holder spætten ude.
Frontpladen kan nemt fjernes for at inspicere redekassen og fjerne gammelt rede materiale. Det anbefales at gammelt redemateriale fjernes hvert efterår. Ellers fyldes redekassen op efter flere års brug.

Hulstørrelsen på 32 mm.
Passer til rødstjert, musvit, blåmejse, sortmejse, topmejse, spætmejse, broget fluesnapper, vendehals, gråspurv og skovspurv.
Vægt: 3,6 kg.
Boets indre diameter: 12 cm.
Dimensioner: 17x26x18 cm.

Hænges i 1,5-5 meters højde. Helst med indgangshullet mellem nord og øst.

Passer bedst til musvit, skovspurv, gråspurv og rødstjert, men også blåmejse, broget fluesnapper, vendehals, sumpmejse, sortmejse og topmejse.

Klik her for at læse mere om musvitten.

Redekasser Varenummer: 884400509

329,00 kr.

Schwegler Musvit redekasse i træbeton 1B

329,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK