Efterligner naturens design
Giv fremragende yngleforhold til dine fugle med denne Schwegler Rødhals redekasse i træbeton 2H. Følg med i deres liv fra de ihærdige forældre bygger rede, til de søde unger flyver derfra og lære at være fugl i dine buske og træer. Om vinteren bruger fugle, insekter og andre dyr gerne redekassen som læ for vind og vejr.
Træbeton er yderst velegnet til redekasser pga. dets isoleringsevne både mod varme og kulde, muligheden for at støbe det helt perfekte bo til fuglene og dets lange holdbarhed. Fuglekassens indre er støbt så det matcher de huller fuglene ville vælge ude i naturen.
Desværre er der er en stor mangelvare på gamle træer med gode redehuller i Danmark. Derfor er man med til at give fuglene en stor hjælp ved at sætte redekasser op.

Egenskaber
Træbeton er det mest slidstærke materiale redekasser kan fremstilles af. Det består af ler og træspåner fra FSC certificeret skovbrug. Det er et åndbart materiale, der ikke forgår i naturen, isolere godt mod både varme og kulde.
Frontpladen kan nemt fjernes for at inspicere redekassen og fjerne gammelt rede materiale. Det anbefales at gammelt redemateriale fjernes hvert efterår. Ellers fyldes redekassen op efter flere års brug.

Halv åbent indgangshul
Det store indgangshul giver den store mængde lys som rødhals, rødstjert og fluesnappere efterspørg. Gærdesmutten kan også finde på at bruge Schwegler Rødhals redekasse i træbeton 2H.

Hænges i 0,5-2 meters højde afhængig af de arter man vil tiltrække. Rødhalsen foretrækker ca. 1 til 2 meters højde, men helst i den lave ende. Rødstjert fra 1,5 meter og op, men har ikke noget imod at komme højt op. Husrødstjert, hvid vipstjert og grå fluesnapper foretrækker minimum 2 meters højde. Gærdesmutten har godt af et lavt og let skjult sted tæt på – eller inden i – en busk. Hvis katten ikke er en trussel kan man hænge den i 0,5 meters højde.
Redekassen hænges helst med indgangshullet mellem nord og øst. Hæng redekassen på en mur, hegn eller anden flad overflade, så rovdyr ikke kan kravle ind i kassen.
Redekassen er designet således at indgangshullet vender vinkelret på muren. Efter 35 års erfaringer har Schwegler fundet frem til at det er sådan dens beboere foretrækker det.

Passer bedst til rødhals, rødstjert, husrødstjert, hvid vipstjert og grå fluesnapper, men gærdesmutten kan også finde på at bruge den.

Vægt: 2,5 kg.
Boets indre diameter: 12 cm.
Dimensioner: 15x20x20 cm.

Læs mere om rødhals her:
http://www.dofbasen.dk/ART/art.php?art=10990

Læs mere om rødstjert her:
http://www.dofbasen.dk/ART/art.php?art=11220

Rødstjert Varenummer: 104938

329,00 kr.

Schwegler Rødhals redekasse i træbeton 2H

329,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK