Inviterende og åndbar redekasse
Schwegler rødstjert og mejse redekasse i træbeton 1B er en alsidig redekasse og en af fuglenes favoritter. Træbeton er yderst velegnet til redekasser pga. dets isoleringsevne mod både varme og kulde og dets lange holdbarhed.
Træbeton er det mest slidstærke materiale redekasser kan fremstilles af. Det består af ler og træspåner fra FSC certificeret skovbrug. Det er et åndbart materiale, der ikke forgår i naturen, isolere godt mod både varme og kulde og holder spætten ude.
Kassens indre er designet til at efterligne fuglenes naturlige ynglesteder. Desværre er mange gamle træer med de gode huller fjernet fra den danske natur. Derfor giver man fuglene en hjælpende hånd med en redekasse som Schwegler rødstjert og mejse redekasse i træbeton 1B.

Frontpladen kan nemt fjernes for at inspicere redekassen og fjerne gammelt rede materiale. Det anbefales at gammelt redemateriale fjernes hvert efterår. Ellers fyldes redekassen op efter flere års brug.

Specielt designet hulindgang
Hulstørrelsen på 29×55 mm er støbt til at give rødstjerten de bedste vilkår. Rødstjert yngler gerne i redekasser, men den ønsker mere lys, end et traditionelt 32 mm indgangshul kan give. Med et ovalt indgangshul forøges lyset inde i redekassen markant, samtidigt med at give den bedste beskyttelse til beboerne.

Redekassen hænges op i minimum 1,5 meters højde(næse højde) og opefter. Især rødstjert og gråspurv kan lide at hænge højt til vejrs.
Det anbefales at indgangshullet vender mod nord eller øst, men da træbeton giver et fint indeklima skal det nok gå hvis det ikke er muligt.

Læs mere om rødstjert her: http://www.dofbasen.dk/ART/art.php?art=11220.

Egenskaber
Hulstørrelse 29×55 mm.
Passer til: rødstjert, musvit, blåmejse, sortmejse, topmejse, spætmejse, broget fluesnapper, vendehals, spætmejse, gråspurv og skovspurv.

Vægt: 3,6 kg.
Boets indre diameter: 12 cm.
Dimensioner: 17x26x18 cm.

Spætmejse Varenummer: 104775

329,00 kr.

Schwegler rødstjert og mejse redekasse i træbeton 1B

329,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK