Perfekte ledsager til at fortsætte eventyret i mange kilometer!

Silva Running Poles Carbon Adjust er lette og justerbare vandrestave fremstillet af 100% 3K kulstof. De vejer kun 420 g og er ideelle til at opretholde tempoet under stigninger og forbedre stabiliteten på ujævnt terræn.

Disse stave er nemme at tilpasse til den perfekte længde takket være Flicklock-aluminiumslåsen, der sikrer pålidelig justering og minimerer tiden det tager at folde dem ud eller sammen. Du kan finde den ideelle længde ved at måle afstanden fra jorden til din hånd, holde albuerne tæt ind til kroppen og bøje dem ca. 90 grader.

De justerbare og aftagelige håndledsremme giver dig god bevægelsesfrihed og komfort under vandringen. Håndtagene er designet til at give et solidt greb, og du kan tilpasse grebet efter terrænets stejlhed.

Stavene leveres med udskiftelige gummidupper og trenser, der passer til forskellige underlag. Karbidspidserne har en konkav form, der følger din naturlige bevægelse under aktivitet. Spidserne kan udskiftes, så dine stave kan holde i mange kilometer.

Når du ikke bruger stavene, kan de nemt fastgøres til din løbevest eller rygsæk takket være den smarte Z-fold, der giver mulighed for at folde stavene i tre sektioner.

Justerbar længde: 120-140 cm
Materiale: 100% 3K kulstof
Vægt: 420 g (210 g pr. stav)
Sammenklappet længde: 38 cm

Udskiftelige trenser, gummidupper og konkave karbidspidser inkluderet
Justerbare og aftagelige håndledsremme inkluderet

Vandrestave Varenummer: 105692

1.299,00 kr. Medlemspris 1.039,20 kr.

Silva 100-120 cm justerbare vandrestave

1.299,00 kr. Medlemspris 1.039,20 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager