Spurve redekasse i FSC certificeret douglasgran
Denne spurve redekasse i FSC certificeret douglasgran er fremstillet af dansk douglasgran fra skovene omkring Silkeborg. Douglasgran er særligt velegnet til fuglekasser, da træet er mere modstandsdygtigt overfor råd og svamp end andet træ. Den skal ikke behandles, hvilket både fugle og miljø sætter pris på. Douglasgran kendes på det rødlige ved, der har et højt indhold af harpiks og garvestoffer. Derfor har douglasgran en langt bedre holdbarhed end andet grentræ, og er velegnet til udendørs brug, f.eks. til fremstilling af fuglekasser. Det indbyggede dræn, tilpas ventilation, og opklatringsriller indvendigt i kassen giver mejserne et tørt og lunt bo med et godt klima sommer som vinter.

Kassen sættes let op med det medfølgende rustfri stålbøjle og aluminium søm, eller du kan binde den op med en kraftig snor. Forsiden låses med medfølgende split, så kassen kan åbnes uden brug af værktøjer.

En sund gråsinollike familie
Giv fuglene en god bolig, som holder i mange år. Gråspurve rydder selv det værste op, men renses kassen for gammelt redemateriale hvert efterår, forbedres vilkårene for fuglene næste ynglesæson. Redekassen kan åbnes og rengøres uden brug af værktøj.

Da gråspurve yngler i kolonier kan man med fordel sætte flere kasser op tæt på hinanden. Kig for eksempel på vores rækkehuse eller højhuse for spurve.

Opsætning
Placer så vidt muligt redekassen imellem 1,5 meter til 6 meters højde. Gråspurve kan godt lide at bo højt til vejrs. Fuglene foretrækker at indgangshullet vender mod nord eller øst, men de vil stadigvæk få masser af gavn af kassen hvis den hænger anderledes.

Det medfølgende bøjle- og aluminium søm giver mulighed for at hænge kassen hvor man vil. Selv på hurtigt voksende træer. Sæt sømmet halvvejs ind i træet og flyt redekassen ud ad når træet vokser.

Passer bedst til: gråspurv, men skovspurven, mejserne og spætmejsen vil også gerne bruge kassen.

Læs mere om gråspurven her.

Med spurvekassen leveres
1 stk. rustfri bøjle til ophængning
1 stk. aluminiumsøm til montage på levende træer
1 stk. rustfri split til at holde forsiden på plads.

Mål og vægt
Indgangshul: 35 mm.
Højde: 31 cm
Bredde: 14,5 cm
Dybde: 15 cm
Vægt: 2 kg

Husk hulbeslag, hvis du vil holde spætten ude.

Synonymer: spurve kasse, spurvekasse, spurveredekasse, gråspurve redekasse, fuglehus, spurvehus, fuglebo.

Spurve Varenummer: 104464

319,00 kr.

Spurve redekasse i FSC certificeret douglasgran

319,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK